Myser med mina fina :')

Hej hej :) Just nu sitter jag här med Moa och Julia, idag igen! Vi har kurat ihop oss i soffan och kollar på top model! Med oboy och mackor... Efter skolan cyklade vi med Jacob, Johan och Kevin till Ica en snabbis och köpte lite choklad och annat gott :D Sedan fortsatte vi till mig och nu sitter vi här.

Iallafall så har jag äntligen hittat en skolavslutningsklänning! Började få panik, eftersom nästan alla fina klänningar är slutsålda. Men tur hade jag, för den första fina klänningen jag skulle beställa tog slut precis när jag skulle köpa den. Nu hade den tydligen kommit tillbaka och mamma köpte den såfort hon såg det. Den passade iallafalla jätte bra, så nu har jag det avklarat :) Sjukt att det snart är sommarlov, sjuan har gått otroligt fort! Lite tråkigt att alla nior slutar bara...  Skriver ett inlägg ikväll, ha det bra :)

Massor med bilder på klassen :D


kväll..

Nu har Moa och Julia traskat sig hemåt, så jag sitter här i sängen med datorn i knät och mår allmänt dåligt. Börjar få huvudvärk och är sjuuukt trött, eftersom jag inte somnade förens halv ett igår pga snackade med Carl. Pappa håller på med maten där nere, och lugn, jag sitter inte här och låter min stackars pappa laga mat alldeles själv. Vi har nämligen matdagar, så imorgon är det min tur :D Vi ska jobba med någon relations drama på biologin imorgon, vilket ska bli instressant haha :) Oså har vi ett fysikprov nästa vecka, men annars är dagarna hyfsat lugna nu, det rullar! Och om 15 dagar tar vi sommarlov :D Fett skönt, ja... menmen ska städa innan mamma kommer hem, hehe ;) Ha en fin kväll!

The day with Moa and Julia!:)

Äntligen!!

Wohoo! Sitter här med Moa och Julia och har äntligen ändrat header! Det tog tid, men nu är det fixat.
Iallafall så cyklade vi hem till mig efter skolan och tog lite fika :) sedan hjälpte Julia mig att byta header. Tobbe och Filip kom också hit och gjorde mig "sällskap" vid matbordet. Nästa helg ska vi ju fira mig och nu är det bestämt att vi ska tälta efter en kväll på långnäs :D ska bli superkul!! hoppas på fint väder också!
Nu tjatar Julia på mig om att få massage, haha!
Ha det bra så skriver jag ikväll :))

Ny osv.

Hej, super svårt att skriva första inlägget, haha! Men jaja, skaffat blogg nu, så jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan och mycket bilder kommer!

Iallafall så är jag nyduschad och hemkommen från handbollen. Jätte roligt att Julia har börjat och hon är riktigt duktigt! Filip hade stekt hamburgare när jag kom hem och jag lyckades slänga i mig två innan jag satte mig vid datorn! Tobbe och Daniel var är och kollade på någon skitskum film ;o Imorgon har jag handboll på morgonen och tro det eller ej, men vi ska spela beachhandboll, i 4 grader och regn. Usch! Inte planerat! På söndag fyller jag år, och jag och Julia planerade att ta tåget till Jönköping och shoppa :D helgen efter blir det fest med fina vänner, för att fira mig! Grillning och massor med bad  står på shemat och om allt går som planerat kommer Julia, Emelie, Jacob, Max, Moa, Clara och Johan :) Himla gulligt att Johan inte trodde på mig när jag frågade om han ville komma, hahaha :') Jag har inte så mycket mer att skriva om just nu. Ha det så bra så ska jag försöka skriva ofta :)

Välkommen till min nya blogg!

lovisalarss

It´s never over, untill you stop trying!

RSS 2.0