Inget internet.

Påväg ut till mitt i ingenstans, utan täckning eller dator och vårat internet har försvunnit så jag kan inte blogga på några dagar. Haft en hel konstig dag, men just nu skriver jag från pappas IPad så jag orkar inte skriva allt! Fortsätt ställa frågor!! Ni får ha det så bra så länge :)

FRÅGESTUND!!

tänkte ha en frågestund på bloggen så att det händer lite! Så fråga på nu, jag svarar på allt! jag länkar även gärna andras bloggar! så ställ några frågor och be sedan om en länkning så fixar jag det :)

retards?!

oh my gosh :o

kvällens snyggingar!

1. Noah Westerström
2. Ellen Axelsson
3. Clara Kindstrand
4.Jakob Wilhelmsson

grattis ;)

nyvaken!

just vaknat och fryser ihjäl! jag har precis ätit frukost men jag gick och la mig under det varma täcket igen! jag tänkte sätta på lite musik och kolla igenom H&M katalogen och se om det finns nåt fint!;)
inlägg om kvällens snygging kommer snart!

tuesday evening and cold as fuck!

hemkommen från härlig träning med hyfsat flås osv! alltid skönt så skönt att komma hem efter träningar och känna att man varit lite hurtig!;) nu tänker jag dock tjocka mig lite, med äppelpaj och kolla på Beck! det är ju ändå lov, men shit vad fet jag har varit denna veckan! blir till att träna ordentligt sen! trodde jag skulle dö när jag cyklade hem! det är huuuur kallt som helst, tårna var riktiga isbitar. hejdå höstjackan, dig kan jag verkligen inte använda längre! åh kan inte snön komma tillbaka!? ska det nu vara så himla kallt, så måste det ju komma lite snö med, annars är det bara helt meningslöst! jaja,
ha en bra tisdagskväll :3

mot luciaträning!

stressad som sjutton! skriver inlägg ikväll!:*

when I think of you and me, reality is so far away!

ojsaaan :o

I mitt "hiss & diss" inlägg, hissade jag swesub.se! jag vet helt ärligt inte vad jag fick det ifrån men det ska iallafall vara swefilmer.se och inget annat!
sorrysorry :$

if you start to miss me, remember, I did'nt walk away, you let me go!

dags att göra oss i ordning för att sedan gå ut med hundarna, åka till luciaövning och efter det, träning! :3

bilder från igårkväll!

lyx frukost!

har sovit hos Clara inatt efter en mysig kväll med Julia, Axel, Kalle och Johan :) skriver mer om det sen! Nu ska vi äta en riktigt lyxig frukost! ha det bra.

Hiss & diss!

Diss:
 
Jag börjar att dissa dip dye! Jag tycker att det är hur snyggt som helst med lite naturliga dip dye, men att göra en dip dye i rosa eller blå, det är bara skitfult helt ärligt! Förstår inte riktigt hur man tänker när halva håret är t.ex blont, och halva rosa! men det är ju bara min åsikt! ;)
 
 
nästa diss går till Rix FM och Mixmegapol som aldrig kan variera låt stil utan spelar samma låtar helahelahela tiden och därför gör att låtarna blir uttjatade efter en vecka -.-'
 
 
Hiss:
 
första hissen går till alla dem som donerar bort sitt långa hår till barn i fattiga länder som skulle ge va som helst för långt fint hår, men som inte kan få det! Så jag tycker att alla ska sluta hålla på med tjatet om att Miley Cyrus var finare i långt hår och att hon var "dum" som gjorde som hon gjorde! det var för en otrolig sak, men eftersom allt nu för tiden handlar om utseénde så är det kanske inte så konstig att folk håller på som de gör!
 
 
Före:
 
efter:
 
 
nästa och sista hissen går till sidan "swesub.se", där mängder med svenska och andra filmer finns att kolla på helt gratis! även massor med serier finns och det laggar nästan ingenting! Så skönt att slippa ladda ner jämt osv :)
 
 
 
 
 

mot stan, forever alone!

inspiration

bara jag som tycker det är sjukt snyggt med ombre? skitcoolt verkligen!!

sen ljusljust lite lockigt medellångt hår, det är absolut det snyggaste som finns! alltså skulle döda för det håret, omg!

IQ befriad?

jag insåg igår att jag öppnat min mascara och sedan glömt att stänga igen. Så den var helt snustorr och helt oanvändbar nu (y) Därför måste jag ner på stan och handla :D men den var nästan slut ändå och det var den sämsta mascaran jag någonsin använt såååå ;)

tell me dear, where did we go wrong?

Godmorgon,
det blev en ovanligt tidig morgon idag, men jag ska försöka somna om. Känns skönt att sova i sin egen säng nu, även att jag älskar att va hos Julia! Iallafall, ikväll blir det ännu mer skoj with tha gang, hemma hos Clara. vi ska ses vid sex eller nåt och bara chilla.. kolla film oså! så det blir kul :)
nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre, men jag skriver senare!
puss :*

kvällens snyggingar!

kvällen snyggingar blev:
 
bild 1, Carl Casper Lagnemar Savic! en helskön kille jag träffade på stadsfesten detta året! grattis ;)
 
bild 2, Louise Behrenfors! en super söt tjej med jätte fina ögon, men som jag dock inte känner! grattis :)
 
 
 
 

kärlek kan ta sig.. 💔

rubriken säger allt!

Beck!

Ben & Jerry's

kom precis hem till mig och nu sitter vi på mitt rum och äter Ben & Jerry's!
onyttiga, tjocka och hur glada som helst :D

nolifers!

sitter i Olsberg och kollar på det som finns att kolla på. just nu är det p02/01 som spelar! får väl se vad som händer sen! :$

this shit makes me mad!

jag skrev värsta inlägget om gårdagen nyss! så försvann hela texten på nåt väldigt konstigt sett och bara bilderna laddades upp! åh, blir så trött på sånt! aja, nu väntar vi på Clara och sen ska vi ner till hallen för att kolla handboll! :3

bästa kvällen på väldigt länge!

ojdå

det blev visst, oväntat, ännu en natt här! men det gör ju ingenting ;)

inlägg från igårkväll kommer senare!

vi taggar!

nu har vi i ungefär en timme hållt på att fixa oss inför kvällen! om en kvart kommer resten och då blir det förrätt hos julia och sedan varmrätt hos Bygdells. ha en bra lördag :3

happiness is wherever I'm with you <3

räfsning!

nu börjar den här skiten med räfsning med -.-' usch det är verkligen det tråkigaste som finns! men pappa behövde hjälp och då får man väl ställa upp (y) det värsta av allt är att vi har två mega stora bokar på trädgården så löven finns i mängder! jaja, nu måste jg göra mig iordning och äta något :)

helg, det märks!

godmorgon!
nyvakna och trötta efter en sen kväll igår med mycket skratt och prat!
det är inte alltid så kul att vakna bredvid Julia som varit uppe ett tag. hon har världens damp då och sånt orkar man inte med på morgonen -.-' Menmen det är ju bättre än när hon vaknar på fel sida och är tjurigast i stan ;)

nu ska vi nog gå ner och äta frukost och sen börja förbereda oss för kvällen!

myskväll

sitter i soffan med julius och lyssnar på mysik, dricker läsk, äter godis och bara har det jätte mysigt! Jag cyklade hemifrån vid ungefär halv nio och sedan mötte Julia mig och vi handlade lite godis oså! Verkligen en lyckad kväll efter en lyckad dag och en superbra början på lovet :)

wonderful evening!

hemkommen från skojig träning och nyduschad och fräsh! vi hade lite målvaktsträning i början, alltså, skott på mig och sedan spelade vi resten av träningen mot killarna. super kul!

nu står maten på bordet och sen blir det övernattning hos bestie!
ha en bra kväll :)

fucked up!!

i flera timmar har jag jobbat på att byta header men det funkar inte och jag känner på mig att datorn snart kommer sprängas! Nu insåg jag just att jag har himlans bråttom till träningen med... bra Lovisa, bra -.-'

scary schoolday :o

som jag nämnde i förra inlägget så skulle vi ha någon slags Halloween firande i skolan idag! jag måste säga att de som ordnat med detta lyckades mycket bra! många var utklädda till olika läskiga saker och pris lottades ut till bästa utklädnad. "Nyfiket" var pyntat med spindelväv, pumpor och annat läskigt och de bjöd även på godis :) Höjdpunkten var den så kallade "spökrundan" som hölls i skolans källare. långalånga minuterköer bildades för att få gå den! Något lik hotellet gasten på Liseberg! Jag gick den och tycker verkligen det var en kul grej och absolut värt tiden i kön! :)
så det var en väldigt speciell men kul dag i skolan, men nu är det ooootroligt skönt med lite lov!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I'm dreaming of a white christmas *.*

omg, kolla ut! så sjukt underbart!! åh låt det hålla i sig nu! den första snön är den bästa snön. Dock blir det en hal och vinglig cykeltur till skolan!

friday, I love you!

Godmorgon! vaknade för ungefär en halvtimme sen och är nu iordninggjord och klar! känner mig ovanligt pigg idag, men jag antar att det beror på att det är fredag idag :D Och imorgon ska jag till julia på kvällen, för en egen "gå runt fest" med hennes familj och Bygdells familj och även Clara, Kalle och Johan om jag fattade rätt! Så himla kul när man har något att se fram emot, plus att det sedan är höstlov så man slipper den jobbiga skolan i några dagar! Ja, så idag är jag glad och skiter fullständigt i alla problem! Och juste, idag ska vi fira Halloween i skolan med så vi får väl se vad det innebär!

:D

blogg.se appen 👍

yeees! appen funkar prima, så nu blir det garanterat mer bloggning! det gpr dubbelt så fort på Ipoden :D

Fresch start...

utan någon förvarning alls slutade jag blogga igen.. men helt ärligt så suger blogg.se!! jag får iallafall försöka blogga några gånger i veckan, till en början, så ska det nog funka.
Nu är det bara en hel skoldag kvar, sen tar jag höstlov! :D
Haft en super mysig, lugn torsdags kväll! Kollat på några avsnitt av Pretty little liars, lyssnat på musik i min ensamhet och sedan skypat hela resten av kvällen med Emma! Vi har inga läxor tills imorgon heller så det var chillidill. Dock har jag städning på torsdagar, men det fick inte förstöra mitt goda  humör så jag såg det positivt och övade lite sång under min dammsugning ;)
Och till allas förvåning så kom den första snön för i år idag, vilket också är toppen! Så gud vilket bra tillfälle det var att börja blogga igen, right?! ;)
¨Nu ska jag släcka och lägga mig i sängen! Hoppas alla haft en lika bra torsdag som jag!
 
 
 
 

Höst och världens finaste vänner! :)

 

lovisalarss

It´s never over, untill you stop trying!

RSS 2.0