byter blogg till nattstad

 Kod för att importera min blogg till Nattstad: 4372704171 "

Mello

Som jag skrivit tidigare, melodifestivalen blir bara sämre och sämre .. Hade sett fram emot Ulrik, men det var ju knappt Ulrik på scen? Han ska ju ha munspel och keps, inte typ skinnjacka och massa techno prylar. Nej, jag blev sjukt besviken! Men snygg är han, dröm utseendet en kille ska ha, enligt mig. Men Ralf Gyllenhammar som gick vidare var sjukt bra och hon som tyvärr åkte ut, Terese Fredenwall, var också bra! Bäst av alla bidrag som vart med är ändå State of drama- falling! Resten har varit kasst, kasst och kasst. Godnatt

Cooozy

Nattstad

Fick värsta kicken och funderar starkt på att börja blogga på nattstad istället! Det verkar mycket bättre och det är alltid kul med något nytt! Jag får tänka lite mer på det, men det blir nog så :)

Saturday in pics

• Julia

• semlor och hockey con mi familia

• skrattat åt roliga bilder

• skrattat mer åt mitt skratt

• snart mello

I taket lyset stjärnorna

Sitter i Julias soffa och kollar på I taket lyser stjärnorna och äter godis. Längesen man såg den filmen, men fortfarande lika bra!

Lördag ~

 

Match --> donken

Spelat match mot Bankeryds 96 lag och förlorade med fyra bollar! Vi spelade ändå sjukt bra och matchen var riktigt jämn. Efter det åkte vi till donken och åt, så jag kom precis hem och ska nu sova! Super trött och massor med träningsvärk, skapsår och blåmärken i/på hela kroppen! Skönt med helg.

Ny cover - everything

Någon frågade om jag kunde göra en till video när jag sjöng, så jag gjorde det! Dock tråkig låt, men texten är fin :)

Gymmat

För första gången i mitt liv har jag varit på gymmet! Jag åkte dit med Clara vid sex tiden och det var faktiskt riktigt roligt! Det var liksom en skön känsla att ta i och kämpa, jag hade en helt annan motivation än vad jag brukar ha. Nu ville jag verkligen! Så det blir absolut inte sista gången jag hälsar på där! Annars har jag bara pluggat lite, ätit och haft en allmänt vanlig torsdags kväll som mest har spenderats med min bror! Ni får ha det så bra :)

~ text ~

Boy it's been all this time
And I can't get you off my mind
And nobody knows it but me

I stare at your photograph
Still sleep in the shirt you left
And nobody knows it but me

Everyday I wipe my tears away
So many nights I've prayed for you to say

"I should've been chasing you
I should've been trying to prove
That you were all that mattered to me
I should've said all the things that I kept inside of me
And maybe I could've made you believe
That what we had was all we'd ever need"

My friends think I'm moving on
But the truth is I'm not that strong
And nobody knows it but me

And I've kept all the words you said
In a box underneath my bed
And nobody knows it but me

But if you're happy I'll get through somehow
But the truth is, I don't know how to let go of you now

Sent inlägg

Jag orkar inte sova, fast jag egentligen vill. Det är så skönt, men samtidigt tråkigt! Okej, det var konstigt? ;o jaja jag antar att det är så. Jag har tränat idag för första gången på en vecka, missat fem träningar plus en match. Det kändes måste jag säga. Jag höll verkligen på att dö!! Haha, man får ju nästan skratta åt sig själv, hur kan en enda vecka påverka så mycket? :') skönt att komma igång igen iallafall!
Efter träningen tog jag en lååång dusch och sen hade pappa lagat god mat, kyckling och någonting och mamma hade gjort semlor till efterrätt!
Bra tisdag och imorgon står dans, sen skridskor på schemat!

Godnatt

Glasögonorm

Efter skolan åkte jag till optikern för att kolla min syn! Jag har nästan alltid ont i huvudet och tycker det är ansträngande att kolla. Jag måste ofta kiss osv. Så efter någon timmes undersökning kom hon fram till att jag hade brytningsfel på vänstra ögat! Därför fick jag mig ett par cooooola glasses, vilket är mest positivt, eftersom jag mått så sjukt dåligt över min ständiga huvudvärk, så jag gör vad som helst för att slippa den. Det är inte heller "heltids glasögon", utan jag har dem bara när jag ska läsa, kolla tv, göra läxor eller på någon lektion när det börjar bli jobbigt! Jag är iallafall glad att de kom fram till vad det berodde på!

Ska också nämna att jag blev uttagen till Smålandslägret i handboll, vilket var en otrolig lättnad! Hoppas verkligen det går bra nu :D

Sunday

Det har börjat snöa igen, såklart! Såfort man vågar hoppas att snön ska försvinna, kommer den tillbaka! Just nu fryser jag hur mycket som helst, så det blir nog till att tända en brasa och mysa ner sig framför tv:n. Och imorgon är det måndag igen, great.

High school musical 3

Haha jag och Julia har precis varit och handlat sallad och sitter nu och kollar på high school musical 3! Det var så sjukt längesen, så vi var tvungna :')

Mot min saknade vän!

Jag ska strax åka till Julia, som jag inte träffat på hela veckan! Längtar efter henne något otroligt. Vi ska njuta av sista dagen på lovet och mysa till det lite! Ha det

Försenade frågor!

Såg nu att jag fått tre nya frågor till min gamla frågestund! Inte ska jag väl strunta i dem, så jag tänkte svara nu.

Det pinsammaste du gjort?

Oj, svår fråga eftersom jag alltid gör bort mig, haha ;) men en pinsam sak jag gjort var för ungefär två år sedan, när jag var ensam hemma. Jag städade mitt rum samtidigt som jag lyssnade på musik i hörlurar. Eftersom jag inte trodde någon hörde vrålade jag låten så högt jag kunde! Jag bara skrek ut varenda ton och tyckte det var hur kul som helst! När låten tog slut stannade jag upp och såg Filip och hans fyra kompisar stå i dörröppningen och gapskratta åt mig. Det blev ju inte bättre av att jag stod i trosor och linne och också var sjukt kär i en av killarna. Kanske inte låter så farligt, men just den situationen när fem två år äldre killar garvar sönder åt än och man inte vet vart man ska ta vägen är verkligen hur jobbig som helst! Men jag kan ju skratta åt det idag och det är det viktigaste!
Det är nog långt ifrån det mest pinsamma jag gjort, men om jag kommer på något värre så kan jag göra ett till inlägg!

Jag fick två till frågor, men jag måste verkligen sova nu, så jag svarar på dem imorgon! Godnatt :)

Lördag och äntligen hemma.

Vid sju tiden var vi hemma i lilla Eksjö igen! Den känslan att bara slänga sig i sin egen säng efter en hel vecka i våningssäng är obeskrivlig!

Vi beställde pizza när vi kom hem och sen har vi bara suttit i soffan och kollat på först hockey, sen melodifestivalen och efter det Mumien. Så himla skönt! Måste också säga att låten "falling" som gick vidare i mello var sjukt bra, förvånansvärt bra för att vara med där! Melodifestivalen är verkligen överskattat, det är inte alls bra längre. Aja, enough With the negativa!

Ni får ha det så bra!

https://cdn3.cdnme.se/3559508/6-3/pic_512000ba9606ee17078ca83a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3559508/6-3/pic_512000d19606ee171da8e8a8.jpg" class="image">

Hiss och diss!

Sjukt längesen jag körde ett sånt här inlägg men jag blev inspirerad av mitt gamla bloggande, när jag skrollade ner till inlägg från i somras.

HISS

jag tänkte börja med att hissa killar som verkligen vågar visa känslor! Tråkig hiss jag vet, men jag kan utveckla lite .. Killar tror att tjejer tänder på den kalla, ointresserade typen, men det är så sjukt fel! Tjejer vill att killar ska säga som de känner, ge komplimanger och vara lite små töntiga! Svårlästa killar är så jobbigt och det gör än bara ledsen, för tjejer tänker för mycket! Så en stor hiss till er killar som verkligen vågar visa era känslor och vågar vara gulliga, det är något av det bästa som finns!

Min andra hiss går till er kämpar där ute som aldrig ger upp! T.ex personer från Biggest loser. De är tydliga exempel på att ingenting är omöjligt! Jag avundas dem som kämpar och sliter tills de klarat sitt mål. Tänk att vara en sån människa som inte tränat på flera år, men som när de väl bestämt sig, går ut och springer flera kilometer! Eller någon som verkligen bestämt sig för att sluta röka/snusa och verkligen går in i det och ger sig inte för än de klarat det de påbörjat! Det finns personer som alltid kämpar in i det sista och den glöden vill jag hissa!


DISS

Jag tänker dissa Facebook av olika skäl. Jag har alltid tyckt bra om Facebook och kollat det dagligen, men det börjar gå över styr! Personer börjar skriva om alla sina problem och det har till och med gått så långt att någon skrivit att de haft självmordstankar. Det är såklart jätte hemskt, men är det något man skriver på Facebook? Det känns olämpligt eftersom man oftast har över 500 vänner! Man skriver var man befinner sig, om man är ensam hemma, hur jobbigt ens liv är och hur mycket man hatar vissa. Jag blir bara på dåligt humör när jag går in på sidan nu för tiden. Använd det med förstånd, allt man skriver sparas och alla bilder och statusar man lägger ut, tillhör Facebook.
Jag dissar egentligen inte själva sidan, utan jag dissar det den har blivit!


Det var allt, ha det bra :)

Sista dagen!

Imorgon lämnar vi Åre, så idag blev sista åket! Vi kunde åka igår med som tur var och jag känner mig ändå ganska nöjd. Veckan har varit bra om man bortser från Emelies hostattacker och feber :(

Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan på måndag iallafall! Och som man brukar säga, borta bra men hemma bäst!

I really like you guys, you are my piece of paradise!

This.

Jag dör!!! *.*

Gör det bästa av semestern!

She ran away in her sleep and dreamed of paradise

In tha stuga

Emelie har blivit sämre, så vi stannade hemma idag också. Jag sitter och kollar på första säsongen av 90210 för typ tionde gången. Emelie sover bredvid mig i soffan och hostar som jag vet inte vad! Bra start på semestern ..

Sick

Emelie har legat och hostat hela natten och vaknade idag med feber, så hon och jag stannar hemma idag! Det gör ingenting för mig, eftersom det blev en så lång dag igår. Hoppas bara att hon blir frisk så att vi kan åka nåt mer i veckan!

Myskväll i stugan

Sitter i soffan med familj och vänner och bara myser framför brasan. Vi har ätit god mat och spelat spel! Just nu sysslar alla med sitt eget, läser, kollar mobil, lunkar runt lite. Själv lyssnar jag på musik i mina skönaste mjukisar, men känner att jag börjar bli väldigt trött. Man blir väl det efter en heldag i backen. Iallafall, vi ska nog sätta på Så ska det låta nu, ha det så bra :)

Åre dag 1

On our way to Åre

Igår vid tre tiden satte vi oss i bilen och började åka mot Åre. Vi stannade nån gång på vägen och åt, men annars satt vi stilla i sex och en halv timme. Vid halv elva stannade vi i Mora på ett vandrarhem och sov där. Vi ställde klockan på tidig morgon och sitter nu i bilen igen och en nästan lika lång resa väntar idag. Killarna kommer till stugan med tåg idag vid halv fyra någon gång och då borde vi också vara framme.

Hoppas alla har haft en bra start på lovet.

 

 

 
 

My day

Åreeeee

Bara en dag kvar, sen bär det av mot Åre. Ska bli sjukt kul att åka iväg ett tag och ägna all min tid i backen. Vi åker med familjen Rejler, plus Hanna och Emelie och Filip med hans fem kompisar! En vecka full av skidåkning, snö, bastu, kortspel och annat sånt som man gör på skidsemestrar. Längtar något otroligt!

Förlåt

Verkligen inte min bloggvecka! Fast det är inte min vecka över huvudtaget. Förlåt för korta tråkiga inlägg, men jag förklarade igår varför.

Idag efter skolan var jag iallafall och fikade med Julia på lilla caféet, sjukt mysigt! Efter det hade jag träning som inte alls var mysig för jag fick migrän. Som jag sa, inte min vecka. När jag kom hem tog jag lite mat och resten av kvällen har tillbringats vid skolböcker.

Hoppas ni har det bra!

Deppinlägg

Har ni någonsin haft den där känslan att precis allt man gör går fel? Att man bara vill lägga sig i sängen och gråta för att man inte vet varför man är så ledsen. När man går runt med en stor klump i magen hela tiden och när man tillsist, oftast i slutet på dagen, känner att man knappt orkar stå upp, så man sätter sig på golvet med huvudet i knäet och bara gråter? Precis så känner jag nu. Jag orkar ingenting .. Dagarna är tomma och det känns hela tiden som något saknas. Det känns som jag bara "finns" fast aldrig riktigt är där. Det värsta av allt är att jag inte vet varför, jag bara känner såhär och jag kände precis likadant hela förra veckan. Jag vill inte gå till skolan, men jag vill inte vara hemma heller! Jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde för en timme sen, för jag tycker ändå inte det spelar någon roll. Jag känner mig handikappad, för jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag vill inte göra något alls, men jag vill inte bara sitta i min säng och göra ingenting. Jag vill inte prata med någon om det, men det gör ont som fan att hålla inne all skit. Därför jag skriver av mig nu, jag kände att jag behövde det. Jag vill inte sitta med familjen, men när jag är ensam kan jag inte sluta gråta. Jag är någonstans emellan hela tiden och det är den värsta känslan jag känt.

Mys tisdag

Precis kommit hem från skolan och sitter nu i Moas källare och kollar på Friends With Benefits! Sjukt bra film!!
Ska senare på träning, men först ska vi äta lite gott och känna att vi kan det eftersom vi snart ska förbränna det! ;)

Ha det så bra!

Mondaymonday

Näst sämsta dagen i veckan, snäppet bättre än söndagar, tro det eller ej!
Skolan var okej, typ som vanligt och nu lagar jag mat. Har värsta klumpen i magen, vet inte varför! Man känner väl så ibland. Så jag har verkligen ingen blogglust just nu, känner för att gråta lite istället. Hejdå :(

Old but gold

Friends

Jag sa i mitt videoinlägg att jag skulle lägga ut bild på mig och mina vänner! Finns såklart många fler, men jag hade inte så mycket bilder.
 
 
 
 
 

Plugg --> dusch

Sitter i sängen och pluggar lite smått inför So provet imorgon. Fanns dock inte så mycket att plugga på, eftersom det är andra sorts frågor.
Ska strax hoppa in i duschen och stå där ett tag! Det är så sjukt härligt, när man väl går in vill man aldrig gå ut.
Det känns faktiskt inte så farligt att det är måndag imorgon, men ångesten kommer väl snart.
Tänkte bara säga att jag inte tänker lägga ut någon bild på mina skolböcker, det skulle smutsa ner hela bloggen.

Aja, Ha det bra!

Our secret talent

Morgon fortfarande

Mamma ringde för en kvart sen och ville att jag skulle komma hem, jag satt då bara i pyjamas i tv soffan hos Julia! Jag fick iallafall kravla mig upp och dra på mig en tröja, så gick jag ner till Willys där mamma väntade. Jag har värsta huvudvärken och vi får snart gäster. Jag undrar hur detta ska sluta! Man måste bara älska söndagar -.-

Inspiration

You never gets to old for Disney

 

Melodifestivalen

Det var det mest kassa jag någonsin varit med om! Melodifestivalen blir bara sämre och sämre för varje år!
Kvällen har varit grym ändå, med skönt folk och god mat! Bra lördag

Noodles

Svar på frågestunden

Svar på frågestunden

Picoftheday

Your'e close but still so far away

Lördag igen! Så himla skönt.
Jag sitter nu och gör mig iordning för att senare åka till Julia! Jag har ju redan avslöjat vad vi ska göra ikväll, men vi bestämde oss för att träffas tidigare. Videoinlägget med svar på frågestunden kommer troligen idag så håll utkik.

Jag borde skynda mig lite, så hon slipper vänta, men jag bloggar senare! Ha det.

Friday I love you

Känner att denna dagen var sjukt efterlängtad! Veckan har gått rätt fort, trots mängder med sjukdomar och baciller. Ikväll har jag iallafall tränat och sedan haft tacomys med familjen. Jag umgås nästan aldrig med dem längre, så det är mysigt när det väl händer! Just nu är jag iallafall grymt trött och funderar på att lägga mig. Jag har inte sovit så mycket i veckan! Imorgon blir det iallafall sen kväll, jag ska inviga melodifestivalen 2013 med Julia, Kalle och Axel! Förra året kollade jag och Julia varje gång. Det var liksom tradition, så varför inte hålla den?
Annars är helgen matchfri, vilket är skönt, så att jag har tid att träffa de jag gillar bäst!

Ha en bra fredagskväll!

Bilderna är från skolan, uppdaterade lite dåligt så jag lägger ut dem nu istället :3

Swag

lovisalarss

It´s never over, untill you stop trying!

RSS 2.0