bro-fist

kallt!

sitter i soffan framför Ghost Whisperer och det är värsta spännande avsnittet ;o Snön har kommit med och vi var ute på promenad med klassen vilket var fruktansvärt kallt! så mina tår var istappar men de har nästan fått tillbaka känseln helt. Jag tycker det är både positivt och negativt med snön, positivt för att vintern måste komma snart, men negativ för att man knappt kan ta sig till skolan utan att halka och dö och bli en snögubbe! Jaja, snön är mysig! Nu ska jag kolla vidare, hejs!

*rubrik*

yum

lyxxxx

hemkommen från träning och mamma säger att vi ska äta lövbiff och pasta! alltså lyckaaaa!! jag mår lite bättre nu, så jag går nog till skolan imorgon med!

mitt batteri dör när som helst, så gotta quit! ha det bra!

orkar inte

egentligen skulle jag behöva stanna hemma idag, men jag vill inte missa något så jag tvingar mig till skolan! jag har ju iallafall inte feber... skriver när jag kommer hem!

kvällens snyggingar!

• Frida Ahlstrand

• Nellie Engvall

• Fideli Sandström

• Arbrije Terakaj

• Svea Alfredsson


grattis :)

åh

militärbyxor!

mamma kom hem med nya, snygga byxor, vilket inte händer ofta, så jag är glad! :D

 

dansuppvisning

nu är det nära... flera år sen jag var med, men nu kör jag igen! På fredag är dansuppvisningen och jag dansar dock bara i intressevals gruppen, men det ska bli otroligt kul! Vi har satt ihop en koreografi på tre olika danser, där varsin grupp leder en dans var! Min grupp är sist ut.

Så ah, nu taggar vi förfullt och övar som sjutton, bara för att det ska bli ännu bättre! Jag gör ett inlägg på fredag där jag visar hur vi ser ut osv! :D

this.

följ mig!

sick

sitter i soffan i mina skönaste mjukisbyxor med en stor kopp varm choklad och kollar på de nya avsnitten av 90210. sjukt ont i halsen och mår illa, så jag får skippa träningen idag! jag antar att det går något virus nu, för det är många sjuka! Får hoppas att det får över snart! Ha det fint!

Frågor och svar!

1. är du singel?

yes

2. längd?

1.70 ungefär

3. röker du?

verkligen inte

4. fullständiga namn?

Lovisa Maria Linnéa Larsson

5. födelsedag?

3/6

6. Ålder?

14

7. vart bor du?

småland.

8. bästavän?

Julia Häll, Clara Kindstrand

9. vem ringde dig senast?

mamma :*

10. vem smsade dig senast?

Julia

11. vem kramade du senast?

Julia

12. vad är din högsta dröm?

ett strandbröllop!

13. ögonfärg?

blågrön

14. skönaste personen du vet?

Fritiof Selstedht :')

15. Vem träffade du senast och vart?

Julia, utanför Linné

16. Har du någonsin förlorat en vän!

Nej det har jag inte!

17. Din musiksmak.

Världens blandning ;)

18. Vad har du på dig?

vit tröja och ljusa jeans!

19. vad åt du senast?

tacos

20. vad drack du senast?

vatten

21. en vacker person?

Ella Ingvarsson

22. en snäll person?

Max Lindroth

23. en gullig person?

Bella Bergander

24. en jobbig person?

jadu.. vet inte

25. en konstig person?

Johan Jönsson :')

26. när skrattade du senast och varför?

typ för tre kvart sen, för Julia är cp :')

27. Hur är relationen till ditt ex idag?

bra!

28. vill du ha ditt ex tillbaka?

nej

29. en du saknar?

farmor :')

30. ditt humör just nu?

perfaaaa

31. har du skilda föräldrar?

nix

32. hur många syskon har du?

en bror!

33. någon du vill träffa?

Will Smith ;)

34. vilken person litar du på upp till 100%?

Julia

35. har du någonsin brutit mot lagen?

ja, det har jag väl!

bästavän!

tillbringat hela dagen med världens finaste! vi har haft det riktigt mysigt, med tacos, choklad, prat ute i kylan och myyyycket skratt! En bra start på veckan! Hoppas alla har haft en hyfsat bra måndag :)

things I want

heeeemma

jag orkar inte skriva värsta texten, men vi hade det bra! dock gick inte matcherna så bra, men vi tar nya tag!

resten ser ni på bilderna :)

några bilder har jag snott från andra, för jag tog inte mycket själv!

där satt den

in the classroom

sitter på en luftmadrass i ett klassrum med alla coola lagkompisar och snackar och äter godis! Vi förlorade första matchen, så nu är det i stort sätt kört, men vi köttar ändå ;)
Efter matchen gick vi ut och åt pizza! Vi ska upp vid kvart över sju imorgon, så alla kommer dö, men det får man leva med!
hoppas alla haft en bra lördag :)

 

hey yo Let's go, liksi

packar förfullt

nu packas det förfullt och snart bär det av mot Örebro! Ska bli mysigt att sova i ett klassrum för det blir mer lag känsla då. Förra gången sov vi ju på hotell!
Första matchen spelar vi vid fem och den är skit viktigt. Om vi förlorar den så kommer vi inte kunna vinna sen!

aja, jag ska ta med Ipoden så att jag kan blogga på kvällen, men resten av tiden befinner jag ju mig på planen! :)

ha det bra!

...

friday saved me!

tack och lov att det är fredag idag, för jag är helt slut! skolan är avklarad för veckan och i helgen väntar USM. Taggad till tusen och vi får ju lite "genrep" nu idag på träningen! så det är chiiiill :3 Jag tror att jag ska träffa Clara ikväll med och mysa !!!

nu ska jag packa och städa, hejs!

tidig :o

jag är redan färdig och iordning gjord!:o vaknade vid kvart i sex och var jätte hungrig, så jag gick upp och nu är klockan tjugo i sju och jag är helt klar, haha! men det är skönt att inte behöva stressa! :) jag känner på mig att det kommer bli en bra dag idag, vet inte varför, men det är klart att nästan inget kan gå fel när det är fredag.

Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik medans resten i huset sover... eller inte mamma, hon har redan åkt, menmen! hoppas alla får en bra fredag :)


naturliga lockar/ plattat

I love my bed!

hola amigos! har inte blivit mycket bloggande idag men jag har roat mig med annat. Vi slutade redan 20 över 10 p.g.a utv.eftermiddag! så jag och mina kompisar drog till Via och åt pizza, sen åkte vi hem till Julia och kollade film och mös! jag kom hem vid halv åtta nån gång och satte mig vid tv:n med mami! Nu ligger jag i min säng och är social med min telefon! ;) hoppas alla haft en bra dag! Natti

bråttom vart det jao

jag hatar att jag måste gå till skolan bara för att min dumma cykel är snodd! så ah, jag har liiite bråttom men vi har som tur är idrott på morgonen så jag hinner nog! hejs

why does it have to be so hard

ge mig mat!

jag sitter i sängen och dör lite smått! precis tränat och är så fruktansvärt hungrig! jag bara känner hur grymt gott det luktar där nere... nej nu gör jag bara mig själv ännu hungrigare. Let's talk about something else... chillidill dag i skolan idag och ännu en slappdag imorgon! på morgonen har vi idrott, sen matte, lunch, 20 min slöjd och sen slutar vi!

åååh nu ropar mamma att vi ska äta, tack och lov!

I wouldn't mind ending up with you

finished

färdig duschat, sminket är borta och tänderna borstade! Nu ska jag lägga mig i min varma mysiga säng och lyssna på musik!

godnatt coolingar

whatever you decide to do, make sure it makes you happy

hemma efter träning och just nu orkar jag ingenting.. vill bara lägga mig i sängen och dö en stund! nejmen sova hade vart fint! bara det att jag måste duscha först och sånt orkar vi inte meeed -.-'
jag känner att jag är inne i en depp period, för inget gör mig glad just nu! hoppas det går över fort!

Let's ta tag i mitt liv, hejs :3

ready, set, go

nu kör vi lite styrka innan handbollen börjar! härligt jaooo

At the IPad

Bloggar från iPaden, för coolt alltså! ;) nejmen precis kommit hem från segaste dagen på veckan. Usch, ett till oförberett prov och jag kommer sååååå få omprov! -.-' tråkig dag var det också, verkligen inget positivt alls! Meeeeeen nu ska jag sluta vara så negativ ;) nu står jag iallafall och gör mig några mackor och Oboy och senare ska jag iväg på luciaövning och direkt efter, handboll, som alla tisdagar! Hoppas ni haft en bättre dag en mig!
 
 
Upp och ner o allt, kan inte bli bättre alltså  (y)

she walks to school with an empty bag, nobody knows what she's holding back..

rubriken kommer från en superfin låt som heter "concrete angel"!

iallafall så har jag precis gjort mig iordning för skolan och ska nu ner och äta frukost! jag hinner inte skriva mer nu för jag har lite bråttom, men inlägg kommer i eftermiddag! :)

bästa som finns<3

att bara sitta ner, tänka och lyssna på såhäääääär bra musik, det är livet alltså! Det absolut mest avkopplande som finns och just vid de här tillfällena är jag som mest avslappnad! Många kanske tycker det är långtråkigt, men inte jaaaag! ;) bus!<3

grym?

I'm sure I'll be just fine, if I remember he wasn't even mine.

sitter och lyssnar på Ron Popes, in my bones! sjukt bra, fin låt alltså!

as bra dag i skolan idag... verkligen, inte! vi hade oförberett prov på So:n som höll på i två timmar och självklart hade jag glömt alla böcker och hjälpmedel hemma, så det gick bra oså -.-' nejmen det gick faktiskt helt okej! och jag var faktiskt lite allvarlig med att dagen vart bra, vet inte varför, jag har bara varit glad och det har känts bra, typ ;) men nu fryser jag hur mycket som helst! snart ska jag iallafall gå ner och laga mat!


haha, jag var helt cp inatt. jag vaknade vid fyra och fick panik för att jag trodde att jag hade glömt duscha.. så jag gick in på toan och tänkte skölja av mig när jag kom på att jag visst hade duschat, så jag gick och la mig igen ;)
vet inte hur jag kom att tänka på det nu, men jag kände att jag ville dela med mig av det, haha!

ha det bra!

goodnight!

ovanligt tidig kväll, men jag är övertrött och har massor att tänka på så jag går och lägger mig nu. godnatt

LOL

hahahahahhaha, nu blev jag på otroligt skratthumör, vilket passar superbra när Solsidan börjar :')

home is where food is ;)

tillsist är jag hemma igen efter en heldag i hallarna! Egentligen orkade jag inte kolla på alla olika lagen och matcherna, men jag hade inget bättre för mig så.. Nu har jag iallafall duschat och gjort iordning allt till skolan imorgon! Det luktar mat i hela huset och jag är hur hungrig som helst! Klyftpotatis, bearnessås och kött blir det, vilket gör mig ännu hungrigare! ;)
 
Usch, jag känner mig så sjukt trött på allting nuförtiden... skolan är rena helvetet, med alla prov och skit och jag har ingen fritid längre för handbollen och allt hemma tar upp hela min vecka! Sen är det andra privata saker som jag bara inte pallar med. Aja, jag orkar inte sucka mig igenom livet så skitsamma! Nu ska jag ätaaaa, ha det fint! :)
 

i guess I really miss u

handball!

kollar handboll med Moa och Verica! P96 spelar usm idag igen (y)

nattinlägg

hemkommen från en superbra kväll med mysigt folk, men nu är jag hur trött som helst! kvällen har bestått av prat, pizza, massa musik, mys, skratt med mera! Jag orkar inte skriva mer nu men kvällen vart iallafall lyckad!

juste, min mobil dog i början av kvällen så jag har inte kunnat svara på sms osv, men ah, godnatt :)

mot Willys (y)

vi är cp och det är vi stolta över!

påväg till Willys för att handla godis till kvällen!

 

she ran away in her sleep and dreamed of paradise

godmorgon!

usch... trött som sjutton, men kunde inte sova, så jag gick upp och åt frukost istället! Sitter nu på golvet och gör mig iordning. vid kvart över elva ska jag, Emelie, Clara och Julia ner till hallen för att kolla på p96 som spelar usm! Senare ska vi hem till Julia och träffa Axel, Johan, Kalle och kanske Robin och vara där ikväll och laga mat, kolla film osv :) så idag händer det iallafall något! jag skriver mer sen! hejssss

kik team

medans alla myser med sina själsfränder, så har jag ett liv med kik team! helt ärligt känner jag att nu börjar detta gå för långt! mitt liv är ungefär lika intressant som en orms armbåge och eftersom en orm inte har några armbågar så kan det ju inte vara så jävla intressant, så nu ska jag va tyst och sova. godnatt

fredagsmys

sitter i soffan framför x-facor och myser med familjen! har ätit en god mat och nu riktigt fin och god glass. Marängsviss och smörkola tror jag det var! hoppas alla har en bra fredag!

good friends are like stars. You can't always see them, but you always know that they are there!

hon såg allt hon ville se och blundade för sanningen

internet igen!

äntligen har vårat bredband kommit, så nu har vi internet igen! sjukt skönt att slippa ansluta Ipoden till mobil varje gång jag ska blogga osv.

om en halvtimma ska jag på träning och vi delar ju hallen med killarna idag så det är kul :)

asså jag har verkligen brist på blogginlägg, jag kommer inte på ett skit att skriva om! ;o aja, jag skriver iallafall ett inlägg senare!

listor!

filmtips:


• A walk to remember- romantisk drama

handling: två helt olika personer som blir hur kära som helst! Det visar sig att tjejen har cancer osv..

• I am legend- actionthriller
handling: ett hemskt virus har spridits och dödat hela jordens befolkning. en man finns kvar och endel har blivit muttanter! mannen ska hitta ett motgift för att rädda mänskligheten.


• taken 1/2- action
handling: dottern till en supergrym agent blir kidnappad och pappan åker jorden runt för att rädd henne.

• cyberbully- drama
handling: en tjej blir mobbad över internet pågrund av en enda lögn! Hur hon tar sig igenom det!


• Dear John- romantisk drama
handling: två personer blir hur kära som helst. killen är soldat och ger sig ut i kriget! en film om hur man tar sig igenom kärleken på avstånd!


• jag saknar dig- drama
handling: en film om när den ena av två tvillingar dör och hur systern klarar sig.


• the day after tomorrow- katastrof film
handling: en ny istid bildas och människorna måste klara sig igenom den.


• this means war- komedi
handling: två bästavänner blir kära i samma tjej och tävlar om vem som ska få henne.


jag kommer inte på fler nu, men mer filmtips kommer senare!

talking to my totis :*

pratar i telefon med julia och lyssnar på musik! kollar igenom lite gamla bilder på datorn och hittar massa cp bilder.. herregud!
mamma hade lagat pitabröd, vilket är något av det godaste jag vet! jag har bara legat i sängen idag och tagit det hur lugnt som helst, vilket jag behövde, eftersom mitt schema alltid är proppfullt! fett skönt att det är fredag imorgon iallafall!
ha en bra kväll :)

Wishing you could hold me, love me like before. Realise I wont ever feel like that anymore!

jag kan inte sova! jag är för trött för att borsta tänderna och ta en kvällsdusch så jag ligger här än och började lite på en låt! Det är ju så, att om man är extra känslosam så kommer texten! Så det kändes som ett ypperligt tillfälle just nu! Det kanske ni inte visste, men jag brukar skriva låtar och jag sjunger hela tiden! dock vågar jag inte sjunga inför folk, vilket gör mig jätte besviken på mig själv! Men that's life! Nu ska jag ta tag i mitt liv. Godnatt homies <3

listor!

låt tips:

• one grain of sand - Ron Pope

• tightrope - Ron Pope

• coming to terms - carolina liars

•in your arms - stanfour

•last kiss goodbye - hinder

•life without you - stanfour

•lips of an angel- hinder

• living rain- parachute band

•not over you- Gavin Degraw

•promise me- dead by april

•run to your mama- hardcore superstar

•show me what I'm looking for- Carolina liars

•solider- Gavin Degraw

•the life- hinder

•we don't celebrate sundays- hardcore superstar

•better than me- hinder

•come before- parachute band

•everybodys wrong- hinder

•have faith in me- a day to remember

•heart on fire- jonathan clay

•over you - daughtry

•life after you- daughtry

•i lay my love on you- westlife

•go go go- 89ers

• händerna mot himlen- petra marklund

•safe and sound- julia sheer

•life is a highway- rascal flatts

•what hurts the most- rascal flatts

•moonshine- hardcore superstar

•never gonna leave this bed- Maroon5

•crawl- superchick

•save tonight- eagle eye cherry

•save you- simle plan

•this song saved my life- simple plan

•we'll be coming back- calvin harris

•luckiest girl- vinsten

•we are never ever getting back together- talyor swift

•hear you me- Jimmy Eat world

•get low- to the window to the wall

•one day- asaf avidan & the mojos

•galen- isof & fille




tänkte tipsa lite om olika saker för er som vill ha lite ideér osv. Här är lite låtar som jag brukar lyssna på och det är en blandning av allt möjligt!
senare kommer tips på filmer, böcker etc, så håll utkik! :)

sorry dudes

Ipoden la av igårkväll och jag har inte orkat ladda den! Så sådär värst mycket bloggning har det inte blivit idag! Aja, jag får gottgöra det :) Idag kollade vi på världens film i skolan... eller ha, hemsk var den! Handlade om 11 september 2001 och World Trade Center! Det var typ två poliser som fastnade när allt rasade och satt fast i ett helt dygn! Väldigt djup och känslosam! Bra var den iallafall! Efter skolan vart det träning igen och sen åkte jag hem och pluggade och åt osen kollade jag på 'the day the earth stood still' med pappa! den var rätt bra faktiskt! Nu sitter jag i sängen och funderar på om jag kanske borde sova! jag var inte med på träningen idag, men jag somnade på läktaren så jag känner att jag kanske är lite väl trött ändå ;)

hoppas alla haft en bra Onsdag!

thinking!

ligger i sängen med musik i öronen och funderar på vad folk tycker är intressant att läsa om! T.ex vad som gör att en blogg blir "känd". Jag vill ju såklart att min blogg ska vara rolig att läsa och att folk klickar in här ofta, för att det är intressant osv. Och jag gissar att man inte ALLTID vill läsa hur min dag har sett ut eftersom jag inte bor i Usa och har mängder med pengar och att varje dag är ett nytt äventyr fullt med utlandsresor, nya inköp, de dyraste restaurangerna, eller bröstförstoring varannan månad.. (hoppas ni fattade det där) men ah, jag försöker variera med lite olika ideér oså, men det är svårt!

ni får stå ut ett tag, tills jag kommer på något fiffigt ;)

godnatt!

blogg spamming!

svar på frågestund!

•hur många läsare har du ungefär per dag?

svar: runt 75-100 unika!



•är du kär?

svar: nej det är jag inte.



•favoritmat?

svar: pasta! :)




•favorit artist/låt?

svar: artist: hinder, låt: olika, men 'lips of an angel'




•hur många förhållanden har du haft?

svar: fem, men bara ett seriöst!




•vad använder du för smink?

svar: mascara, foundation, puder, ögonbrynspenna, ibland eyeliner!





•spelar du någon sport?

svar: handboll!





•vem/vilka är dina bästa vänner?

svar: Julia, Moa, Clara, Emelie :)






•något du stör dig på?

svar: fakeskratt!





•är du oskuld?

svar: ja.






•ditt största misstag?

svar: finns väl mycket, men typ att jag har litat på fel personer!





•hur många har du varit riktigt kär i?

svar: två stycken!






•beskriv din drömkille med fem ord!

svar: mysig, romantisk, rolig, snäll, omtänksam!






•är du player?

svar: det är det värsta jag vet, så nej!






•vilken sport ska en kille spela som är coolast?

svar: haha, spelar ingen roll? ;)






•magrutor eller bröstmuskler?

svar: magrutor!






•favoritaffär?

svar: monki, once, lager 157






•snyggaste på en kille?

svar: kroppen, ögonen!






•ditt dröm hår?

svar: långt, vågigt, blont!







•bästa filmen?

svar: åhgud, svårt... men typ Taken och I am legend!






•bästa skådespelaren?

svar: Will Smith!




• bild på dig och dina närmaste vänner!

svar:


Moa :)

sitter vid Moas dator och tänkte blogga en snabbis! Vi har ätit Pan Pizza och toast och druckit Oboy, framför tvn. Senare ska vi iväg till luciaövning och efter det träning. Det har varit en helt okej dag i skolan idag, men vi har bara teoretiska lektioner så det är lite segt! imorgon däremot har vi en rolig dag med intresseval, musik, lunch, SO, svenska och sen engelska! Istället för musiken skulle vi iväg på någon konsert! ingen aning om vad det handlade om, men det är ändå skönt att göra något annat än det vanliga ibland. 
 
Nu sitter vi och lyssnar på musik och pratar lite!
Skriver inlägg ikväll, ha det bra :)

10 sanningar om mig själv!

1. jag sover alltiiiid med musik i öronen, vart jag än befinner mig!

2. Det värsta jag någonsin skulle kunna bli tvingad att äta är rödbetssallad! Jag kräks nästan bara jag känner lukten och färgen får mig att må illa!

3. Den värsta insekten jag vet är larver, pågrund av att de dödade min kanin och det var riktigt otäkt och äckligt!

4. jag ÄLSKAR kalla händer, etc. Har gjort sen jag var liten och har ingen aning om varför! Alltså inte att ha kalla händer, utan att hålla i någon som har kalla händer!

5. Det värsta plagget jag vet är klänningar och kjol! Till t.ex skolavslutningar har jag alltid klänningar som går till MAX halva låren annars tar jag inte på mig det!

6. jag har fobi för vassa saker, t.ex knivar, nålar m.m

7. jag är inte allergisk mot någonting!

8. killar som luktar gott är det absolut bästa jag vet!

9. det mysigaste jag vet är när killen kysser tjejen i pannan eller när man skrattar innan man kysser varandra!

10. jag har bara varit riktigt kär två gånger i hela mitt liv!


diss!



måste skriva av mig lite...

jag har full förståelse för om man tycker att någon kändis är bra osv, absolut! men det har börjat gå till överdrift nu! Hur kan man bli kär i en kändis!? Hur orkar man lägga ner sååå mycket tid på en person som aldrig kommer lägga märke till än? T.ex Justin Bieber och One Direction.. jag har aldrig haft någonting emot dessa artister och jag skulle vara knäpp om jag sa att de inte gjorde grym musik! Men allt detta överdrivna tjatet om Belibers hit och Nail dit och Jelena och "Justin är inte bög" och alla i 1D är sååå bra och åh, jag har verkligen fått nog! Hela facebook och instagram bombas av likes och bilder på alla dessa kändisar... Alltså när en person har fått en identitet som kopplas till en kändis så har ju något gått för långt, eller? som sagt, killarna kan absolut sjunga och ser bra ut osv, men bara för att allt har blivit så otroligt överdrivet nu så orkar jag inte ens lyssna på deras musik! T.ex så tror jag att många av Justins "haters" har skapats p.g.a hans fans. Alla får damp när någon säger att Justin är bög och folk skriver långa uppsatser om hur snäll han är och hur tufft hans liv måste vara och hur stark och perfekt han är.. det är väl klart att folk tycker det är skitkul att driva om honom då! Det roligaste är att de inte driver om Justin, de retas med alla hans fans som alltid ska försvara honom så väldans! nej usch, någonstans går väl gränsen eller!?

cooking like pros!

lagar mat förfullt samtidigt som vi diggar till grym musik ^^ livet alltså!;)

myyyser!

Hahah true shit :')

faceboooook statuus!

om ni gillade min status "gilla så skriver jag något om dig på bloggen", läs och se om du hittar ditt namn :)



Nathalie Hanna:
söt, snäll föredetta klasskamrat!

Johannes Ohlin:
känner inte så bra, men vi gick på samma dagis! säkert snäll :)

Emma Gunnarsson:
super söt tjej, med fina ögon! snäll och bra på fotboll :)

Oskar Fröjd:
söt kille som jag inte känner! men säkert snäll oså ^^

Jesper Rundberg:
snygg, känner dock inte! verkar snäll!

Christoffer Jarl:
känner inte alls :o

Matilda Rylander:
saknad tjej :( super söt och super snäll!

Alfons Sjöström:
snäll, rolig domare & målvakt :D

Linnéa Johansson:
snäll, hur fin som helst! vill lära känna bättre :)

Frida Ahlstrand:
jätte söt tjej! bra på att dansa och fint hår :)

My Karlsson:
typ släkt i släkten ;) söt och snäll :)

Viktor Långh!
rooolig ;) snäll, bra kompis!

Sanna Ericsson:
snäll, rolig, galen ;)

Arbrije Terakaj:
hur söt som helst! super snäll och rolig! :*

Tomas Tomi Tokos:
söt, snäll, gullig kille! :')

Linnea Simonsson:
mega söt, hur go och skön som helst! grym på handboll!

Johanna Staf:
vacker, snäääll och vill lära känna mycket bättre!

David Tallinger:
cool kille! grym på dans jao ;)

Tobias Johnsson:
jätte snäll, bra kompis, tappat kontakten med..

Christoffer Schüler:
snäll, superskön, söt! :)

Maja Wiktorsson Sabel:
jätte härlig, snäll tjej! söt! :)

Elina Ferm:
otroligt söt! snäll, gurka<3

Emilia Rosenqvist:
vacker, fint hår, känner inte tyvärr men verkar snäll!

Clara Hertzberg:
kände mer innan, söt, säkert snäll :)

Jakob Wilhelmsson:
schysst, ser bra ut, bra på sång och hockey :3

Amanda Ericsson:
vill lära känna bättre, jääätte fin, snäller :*

Siri Winblad:
bra målis, söt :)

Emma Johansson:
galen, söt som socker, snäll!

Emelie Fernholm:
bästa vännen <3

Kalle Ekman:
jävla retsticka ;) rolig, schysst, söt!

Sanna Käll:
känner inte så bra, men snäll :)

Maja Hugosson:
jätte söt, fin tjej! super snäll!

Gabriel Johansson:
snygg, super snäll, apfe ;)

Jacob Sundblad:
rolig, snäll, bra på hockey!

Billie Sjöström:
snäll, rolig, handbollskille :)

Pontus Åberg:
snääääll, kåmpis, rolig, grym på handboll!

Vilma Sand:
söt tjej, verkar snäll!

Oliver Stenström:
snygg, känner inte så bra, säkert snäll!:)

Louise Behrenfors:
jätte fin tjej, med sjukt fina ögon! känner dock inte..

Simen Fyhr:
snäll kille, bra på handboll!

Nicolina Blomberg:
söt tjej med fint hår!

Max Lindroth:
bra kooompis! hur snäll som helst! :D

Wilma Broberg:
söt, känner inte!:)

Amanda Behrenfors:
otroligt fin och snäll tjej! vill lära känna!<3

Jonte Eliasson:
ser bra ut, schysst, bra på handboll :)

Russ Teneryd:
snäll kille, känner dock inte!

Linn Eliasson:
söt tjej med fint hår!

Natalie Kristensen:
jätte snäll tjej, barndomsvän, söööt!

Gabriella Bergander:
sjukt söt, jätte snäll, rolig tjej!:)

Julia Np:
söt!

Ella Ingvarsson:
vill lära känna bättre! jättejätte söt, fint hår! :*

Daniel Törnqvist:
känner inte men säkert snäll :)

Svea Alfredsson:
mega fin! verkar snäll men känner tyvärr inte :(

Joakim Jacobsson:
snygg, schysst, ruuulig kompis ;)

Isabelle Axelsson:
Fin, känner inte, men väldigt fint hår!

Oskar Carlström:
känner inte men verkar snäll!

Matilda Östergren:
sjuuukt söt! fint hår, verkar snäll :)

Julia Häll:
bästa någonsin! min tjej<3







hemma efter en heldag i Karlskrona!

äntligen hemma efter en lååång dag i Karlkrona med match och förlust mot Hästö! Mycket, mycket tuff match blev det och nästa gång tar vi dem helt klart ;) på hem vägen blev det en mysig bussresa med mycket prat och skratt i mörkret! Nu känner jag mig inte alls sugen på att traska mig till skolan imorgon, men det finns inget jag kan göra åt saken! nu har jag myst ner mig i soffan framför Beck! jag hoppas hinna med att skriva om personer som gillade min facebook status men vi får se hur mycket jag orkar! ha en bra kväll!

upp med tuppen imon!

ikväll har jag varit och tränat och sen kollat på p98as match! de vann :3
imorgon ska vi åka på smålandsläger så det blir en tidig morgon och en lång dag. känner mig inte alls taggad nu men det ändras säkert. det är ju uttagning med så jag måste skärpa mig!;)
nu måste jag sova så jag är pigg imorgon! godnatt.

early mornings

hellu! ligger fortfarande i sängen men jag känner att det är dags att gå upp nu. jag är så sjukt trött bara...
fredagar är en ganska chill dag, med bild och lite! så den är nog över snart! nu hinner jag inte skriva mer! hejdå :)

Julia!:*

denna människa är den bästa som finns! jag älskar dig så mycket och det är sjukt hur mycket fina minnen du har gett mig! du är som min egna syster... vi gnabbas och retas precis som det ska vara! ;) och jag gillar dig precis lika mycket som jag gjorde när du kom till mitt liv, om inte ännu mer<3 jag kan dig ut och innantill och vet precis allt om dig! I love you liksi, glöm aldrig det! :*

uschnej!!

kom hem för ungefär en timme sen p.g.a illamående och skit på engelskan. jag var sjukt taggad inför muntlig redovisning och ville ha det gjort så jag slapp tänka på det sen... och såklart så börjar jag må hur illa som helst! och nej, jag var inte nervös för jag skulle säga två meningar sååå ... jag tog iallafall något att äta och nåt att dricka när jag kom hem så nu känns det lite bättre. hoppas jag inte blir sjuk nu när det är zoon-läger i helgen!

tänkte sätta på lite musik och lägga mig i sängen nu! hoppas alla haft en bra dag :3

tired of everything!

hola! precis klämt två hamburgare efter träning och nu ska det bli himlans skönt att hoppa in i en varm dusch. usch jag är så sjukt trött, på allt! skulle så gärna bara vilja lägga mig i sängen och ligga där i några dygn! det är så himla mycket som ska göras hela tiden och jag orkar inte.. allt och alla lägger fokus på att få en framtid men man glömmer bort att leva och ha kul nu... eller det känns så iallafall! aja nu ska jag bli lite fräschare ;) ha det bra!

cute jao!

smart säger jag bara (y)

detta är för dåligt!!

förlåt, gud vad jag skäms nu! inte haft en tanke på bloggning idag, men det kan ju bero på att jag inte varit hemma! jag var hos Julia en stund efter skolan och sen åkte jag till luciaövning och efter det träning! fullt upp alltså! men det får ändå bli skärpning! nu ligger jag i sängen med grym musik i öronen och känner mig starkare än någonsin! sjukt härligt. sov gott alla :)

say whaaat?

omg shit, stunning hot!! what happend?:o

chillidill

har inte bloggat på hela dagen, men jag mådde inte så bra när jag kom hem från skolan! frös som en idiot, satt och verkligen skakade, sen hade jag ont i huvudet på det med :$ jag somnade i soffan ganska direkt och har sovit fram tills ungefär nu! hunnit äta lite med men annars är det allt, så det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll!
det var inte sååå farligt att gå upp idag på morgonen och det chockade mig verkligen! dock höll jag på att somna på varje lektion.. åh jag orkar verkligen inte! vi får massor med nya konstiga uppgifter hela tiden! t.ex så ska vi konstruera en egen termos på tekniken och det är vårt prov. usch -.-' jaja, nu ska jag släcka! ha det bra :3

kvällens snyggingar!

1. Julia Häll
2. Ella Ingvarsson
3. Emilia Rosenqvist
4. Vendela Tiderman

blev bara tjejer denna gången :*
Grattis!

match!

sitter framför spegeln och taggar som sjutton inför hemmamatch i p-hallen idag! alla kommer och kollar, matchen börjar kvart över ett tror jag 👊 ni ska bara veta hur sjukt mycket mer taggad man blir av lite hejarklack! vi ska samlas vid tolv så jag har lite bråttom!

ett inlägg om kvällens snygging kommer senare! ha det bra.

natt humor :')

inköp och nytt i garderoben!

I'm home dudes!

tjenixen! nu har jag kommit hem till lilla Eksjö igen efter två toppen dagar i Stockholm. Vi kom fram till min morbror vid ungefär klockan sex! han bor i en super mysig lägenhet som vi fick "låna". vi packade in våra saker och sen åkte vi ganska direkt in till stan för att äta på en Indisk restaurang. otroligt gott var det! efter det begav vi oss mot biografen för att kolla på Taken 2. Absolut godkänt men ettan slår allt!! Iallafall spännande och verkligen värd att se! :) den var slut vid halv elva nån gång och då gick vi hem till lägenheten. där fick jag och Filip testa att göra egen sockervadd, blev bjudna på super goda drinkar och sedan spenderade vi resten av kvällen/natten framför tv spel! dock däckade både jag och mamma i soffan vid två tiden! morgonen efter hade mamma och Ulrik gjort jätte god frukost och sedan åkte jag och mamma in till stan och shoppade. vid fem ungefär, åkte vi tillbaka, fikade och sen begav vi oss hemåt igen! (y)

min mobil kamera är sämst i världen så jag tog inga bilder, tyvärr!

soon we are leaving :3

snart färdigpackade och klara för att åka! jag älskar att åka bil långa sträckor, speciellt med bra musik i hörlurarna! blir säkert något stopp på vägen, men vi bör vara framme runt halv sex!
ni får ha det super (y)

morning homies!

godmorgon! vaknade till dåliga nyheter! det var slutsålt till x-factor :( men vi ska nog åka ändå, gå ut och äta och gå på bio och sen shoppa! det blir mysigt ändå! så nu sitter jag på golvet och sminkar mig!! eftersom jag inte har gratis internet på Ipoden så kommer jag inte kunna blogga så mycket uppe i Stockholm, men efter en återställning så kan jag äntligen komma in på min mobil igen, så smsa gärna :3 073-3728129!

ha det fint!

sällskap! :D

Moa ringde och räddade min kväll! så nu sitter vi på mitt rum och pratar och frossar chips! mysmys :3

I'm doing great on my own! ^^

sitter i sängen med skönaste koftan jag kunde hitta och nördar Pretty Little Liars! bästa serien någonsin!! my parents har åkt till Skövde för att kolla på någon grej så jag och bror min är själva ikväll! vi ska strax koka lite korv och sen har vi massooor med chips hemma som jag troligen lägger beslag på! ;) vad facebook berättade är det tydligen Halloween idag.. eller? verkar iallafall så, men det säger mig inte så mycket! Idag är bara en vanlig skön torsdag och jag skiter fullständigt i någon onödig högtid som vi härmat och gjort en riktig dålig version av! aja, jag ska inte va så negativ, det finns de som tycker det är kul :) nu ska jag börja ett nytt avsnitt av PLL, och mysa med mig själv! ha det bra!

 

I love you, and it's killing me!

hemma igen!

nu har vi kommit hem från ödemarken! även kallat mormors och morfars gård ;) vi har haft det super mysigt, med promenader med hundarna, spel, god mat, skratt och brasor! Bilder kommer sen! imorgon ska jag och familjen troligen åka till Stockholm och kolla på x-factor och shoppa med mera! Så det blir ju ett bra slut på det ruggigt kalla men mysiga lovet :) hoppas alla haft det bra!

lovisalarss

It´s never over, untill you stop trying!

RSS 2.0