Västervik! :D

Godmorgon godmorgon :) Måste skriva snabbt för jag ska ner och äta frukost,
 
men idag ska jag och Emelie följa med familjen till båten! Det ska inte bli så fint väder idag så vi hade tänkt shoppa idag. Och imorgon ska detbli toppen väder så då åker vi nog en sväng med båten. Vi har en confort 32, så den är hel okej stor. Man får plats sex st, att sova! Jag hoppas verkligen att det blir fint väder som Yr lovade ;)
 
kommer inte kunna blogga de här dagarna eftersom det inte finns någon täckning!
 
Så ha en fortsatt bra vecka :)

Västervik! :D

Godmorgon godmorgon :) Måste skriva snabbt för jag ska ner och äta frukost,
 
men idag ska jag och Emelie följa med familjen till båten! Det ska inte bli så fint väder idag så vi hade tänkt shoppa idag. Och imorgon ska detbli toppen väder så då åker vi nog en sväng med båten. Vi har en confort 32, så den är hel okej stor. Man får plats sex st, att sova! Jag hoppas verkligen att det blir fint väder som Yr lovade ;)
 
kommer inte kunna blogga de här dagarna eftersom det inte finns någon täckning!
 
Så ha en fortsatt bra vecka :)

dagens "utvalda"

dagens snyggingar:
 
1# Gabriel Johansson
 
 
 
 
 
2# Moa Lundman
 
 
 
 
 
 
Dagen bästa:
 
1# Emelie Fernholm:
 
 
 
2# Jacob Sundblad:
 
 
 
 
Dagens fina:
 
1# Filippa Hagdahl Skoog:
 
 
2# Johanna Staf:
 
 
 
 
Dagens sköna:
 
1# Carl Sköld:
 
 
 
2# William Hermodsson:
 
 
 
 
Körde en lite annorlunda "dagens" idag, :)
 
 

bilder från helgen på udden!

Kom på att jag hade lovat att lägga ut bilderna från helgen på udden, alltså mormors och morfars sommarstuga! Jag har ju ändå bloggat så dåligt i veckan så det får jag leva med, även att det tar så sjukt lång tid.
 

ny header :D

nu har jag äntligen bytt ut min gamla skrutt header, till en ny :) blev faktiskt nöjd, men det var skit svårt att byta! Det vill säga, jag är ur kass på sånt! ;) Jag sov iaf hos Moa inatt och vi myste till det med toast, varm choklad och marsmellows. Yummie! Idag vid klockan ett, nåt sånt, stekte vi pannkakor och gjorde glass i deras glassmaskin! Sen gick vi hem till mig och gjorde milkshake och gick sedan ut och spelade kubb! mysmys :) Nu ligger jag i soffan, helt ensam och bloggar lite och har tänkt sätta på en film!
 
måste bara säga att jag saknar min fina bästavän Julia något fruktansvärt!
Kram på alla! :)

förlååååt!

förlåtförlåtförlåt för så himla dålig uppdatering! men för det första så orkar jag verkligen inte och för det andra så har jag inte så mycket att skriva om, för jag latar mig mest och för det tredje så tar det sån himla tid att ladda upp bilderna från mobilen till datorn :/ men jag ska försöka skärpa mig!

iallafall så var jag hemma på midsommar, med en annan familj som vi alltid firar med! Ingen av mina kompisar var hemma så jag var med familjen och vi cyklade ut till Örnstugan och körde femkamp! sen åt vi mycket och spelade buzz :) Ganska roligt faktiskt! Dagen efter åkte vi till mormors och morfars sommarstuga igen och firad lite midsommar med släkten! Igår gjorde jag absolut ingenting på dagen, men på kvällen träffades vi med handbollen vid campingen och pratade och åt glass! Moa kom hem från Grekland igår också, så nu börjar det hända lite saker igen ;) Så idag har jag tillbrigat dagen med Moa och Emelie! Hoppas alla hade en fin midsommarafton :D

Claris! :)

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering, men kanske inte så konstigt när det har varit kanon väder :D
Igår var jag iallafall med Clara. Först cyklade jag till henne och vi gick ut med hennes hund. sen gick vi hem och åt och fikade. Efter det cyklade vi till dollarstore och köpte glass,  godis och läsk. när vi kom hem till mig såg jag att jag hade glömt nyckeln inne, så vi kom inte in. det gjorde som tur var inte så mycket eftersom vi ändå hade tänkt sätta oss på altanen och sola, så det gjorde vi. Runt fem kom Filip hem och då gick vi in och spelade kort, spådde varandra ( ;D) och kollade på 90210 ;) Vid tio cyklade hon hem så det blev en heldag!
 
Nu ska jag ut och solasolasola, så att jag får lite färg  :)
hoppas alla har kunnat bada och sola mycket!
 

silver shampo

före:
 
 
 
 
efter:

då / nu ;)

DÅ:






NU:


ingen täckning och ny header mm.

hejhej, skriver en snabbis.
Jag är i min mormor och morfars sommarstuga och har därför inte haft någon täckning. Vi har precis kommit till deras riktiga hus, så nu kan jag skriva lite snabbt. Jag lägger upp bilder när jag kommer hem istället och skriver lite mer om vad jag har gjort osv!

har iallafall tänkt byta header, men om den inte blir fin byter jag tillbaka till den gamla, så vi får se hur det blir med det :D

hoppas alla har haft en bra början på sommarlovet. tråkigt att vädret är som det är, men det vänder säkert!!

Kvällens snyggingar en dag försent ;)

1# Fideli Sandström!



2# Russ Teneryd

first day of summer holiday :D

hello !:) Första dagen på sommarlovet har tillbringats med fina Emelie, hemma hos henne! Vi har solat, badat, ätit godis, spelat kort, ätit och skrattat! Jätte härligt väder har det varit och nu ska jag ner och fika med familjen. Deppar lite över att behöva sitta ensam i helgen. Julia har åkt till Kroatien, Moa har åkt till Grekland, Emelie ska på simtävling hela helgen och Clara är i Stockholm! Men jag får väl jobba lite på brännan istället :)

Ha en fortsatt bra fredag!

gårdagen,


SKOLAVSLUTNING!! :D

Godmorgon! Känns helt sjukt att vi faktiskt slutar skolan idag och att vi har lov i 2 månader :) Får verkligen hoppas att det blir en varm sommar, så att man kan bada och sola mycket, och även åka ut med våran båt som ligger i västervik ;)
Nu, iallafall, så ska jag gå ner och äta frukost och vid halv 11 kommer Julia, Moa, Emelie och Clara för att göra oss iordning för sista dagen med klassen för den här terminen, som som vanligt tillbringas i kyrkan ;)

ha en fin dag, I will :D

dagens snyggingar ;)

såja, valde fyra st istället!

1# Gabriella Bergander :)



2# Oliver Stenström :)



3# Julia Häll <3



4# Johannes Walett ;)







Känn er speciella ;) Goodnight!

dagens snygging är inte min grej!!

Jag tänkte göra endel inlägg med dagens snygging, bara för att få flera läsare! låter kanske lite desperat, men jag tycker ändå att det är en rolig grej, även att jag egentligen inte tycker så bra om det! ;o komplicerade grejer det där! ;)
Men så att alla vet det bara, att det egentligen inte riktigt är min grej, det där! Jag har gjort ett tidigare inlägg med något liknande och det är ganska sjukt hur mycket folk bryr sig! jag hade över hundra läsare den dagen!

Jaja, vi kör ett sånt inlägg ikväll :)

Fetast klassens dag! ;)

hej! Idag har vi varit vid Kyrkans stuga från 9.00-13.00! Det var kanon väder, fint område, fiskelycka, bad, massor med skratt, grillning, paddling och såklart solning :D Bättre sista skoldag kunde man nog inte ha! Höjdpunkten var när jag, Emelie, Julia och Moa paddlade ut till mitten av sjön, med badkläder och flytväst förstås, och hoppade i från kanoterna! Det var super läskigt första gången, men jag tror inte att man kunde ha skrattat mer än vad vi gjorde då! Det roligaste av allt var när vi precis hade kommit upp i kanoterna efter att vi hoppat i, och skulle precis paddla vidare när jag började skrika "MAN ÖVER BORD!" och hoppade i igen, så att kanoten nästan välte. Och såklart hade jag glömt att spänna åt flytvästen under benen, så den åkte upp enda till kinderna, plus att jag skrattade så att jag höll på att kissa ner mig. Och Emelie började paddla bort från mig, så jag simmade till Julias och Moas kanot istället. Julia blev skit rädd och skrev "HOPPA NER, HOPPA NEEER" och kvar låg jag, halvt död i vattnet och kunde inte sluta skratta ;) Vilka minnen det kommer att bli. Vi var ute på sjön i över en timme, innan vi paddlade tillbaka och grillade hamburgare, marsmallows och korv :) Viktor och Jesper åkte ut med fiskebåten och kom tillbaka med en jätte gädda och en mindre! ;) Vädret kunde inte bli mycket bättre, så vi hade riktig tur, med tanke på att det har regnat hela veckan! Så som sagt, en riktigt grym dag!

Ränneborg!

hallåhallå :) Idag har vi tillbringat dagen på Ränneborg och det har varit riktigt roligt :D Det fanns mycket att göra hela tiden, för att samla så mycket poäng som möjligt! Vi kom dock bara trea men alla kämpade på bra! Jag är ganska nöjd med min egen prestation! På 60 meter sprang jag på 9.06, vilket inte är JÄTTE snabbt, men helt okej! På höjdhoppet hoppade jag 1.20, vilket heller inte är jätte bra med tanke på att jag har hoppat högre! Jag hoppade 3.45 i längdhopp och kula behöver jag inte ens skriva ;) tanken var att jag skulle vara med på staffeten också, men tydligen var vi en för mycket och ingen ville stå över, så det fick bli jag!
Nu taggar jag morgondagen med klassen! ska bli skönt att inte behöva göra saker hela tiden, utan att bara ta det lugnt och njuta av sista "skoldagen" :)







kvällens snyggingar ;)

kvällen snyggaste tjej blev Hannah Adolfsson!





kvällens snyggaste kille blev Joakim Jacobsson!



frågor och svar !

jag har ganska tråkigt, hehe ;)

1. Är du singel?
Ja!

2. Är du romantisk?
Det tror jag :)

3. Vad är det mysigaste du vet?
när tjejen sover på killens arm :')

4. Är du kär?
Nej!

5. Har du några syskon?
Ja, en bror, Filip :)

6. Om ja, hur är han/hon?
Världens mest omtänksamma, snälla och roliga bror man kan ha!

7. har dina föräldrar skiljt sig?
Nej :)

 8. Har du bonus syskon?
haha, nej? ;)

9. Har du många vänner?
Ja, verkligen!

10. Säg 4 utav dina bästa vänner.
Julia häll, Clara Kindstrand, Emelie Fernholm, Moa Wester

11. Har du någon gång blivit sviken?
Många gånger!

12. När grät du senast?
Förra måndagen, fast jag grät i onsdags pga samma sak!

13. Varför grät du?
var ledsen! ;)

14. Säg något som gör dig glad?
När folk säger att jag ser bra ut :)

15. Beskriv din drömkille med 5 ord.
ärlig, rolig, omtänksam, mysig, romantisk

16. Tycker du själv om ditt utseénde?
nja, oftast inte!

17. Har du bra självförtroende?
Inte direkt.

18. säg något som gör dig sur?
när folk jämför allting med andra!

19. Vill du ha barn när du blir stor?
ja, absolut!

20. Hur många barn vill du ha?
tre.

21. Om du får en flicka vad ska hon heta?
Elina eller Melissa, tror jag

22. Om du får en pojke vad ska han heta?
Liam eller Jacob

23. Gråter du lätt?
nej, bara när jag är riktigt ledsen!

24. säg något som får dig att gråta?
vet inte riktigt, mest när mycket har hänt, så det rinner över.

25. Vad gillar du mest, chips eller popcorn?
Chips! gillar inte popcorn.

26. Skriv hela ditt namn.
Lovisa Maria Linnéa Larsson

27. Vilken är din naturliga hårfärg?
blond!

28. När fyller du år?
3 juni 1998

29. vilka sorts killar faller du för, i utseénde?
inte de "biffiga" typerna! ;) utan mer söta, smala fast ändå muskler, med hyfsad klädstil :)

31. Går de bra i skolan?
Ja!

32. Har du lätt i skolan?
Ja, väldigt!

33. Säg något som irriterar dig mycket?
när folk inte accepterar ett nej och folk som tigger hela tiden.

34. vad är det snyggaste på en kille, enligt dig?
hela ansiktet, men även kroppen. vet inte riktigt vad som är snyggast!
 
35. Vad vill du bli när du blir stor?
Ingen aning, men något som har med skrivande att göra tror jag.

36. tror du att killar tycker att du är snygg?
jag vet inte?;o

37. Vem smsade dig senast?
Julia häll

38. Vem ringde dig senast?
Filip :)

39. Vem kramade du senast?
Johan Jönsson eller Julia Häll, kommer inte ihåg ;)

40. Säg en snygg kille och en snygg tjej?
Julia och Oliver Stenström ;)

41. Vilken skola går du på?
Prästängsskolan

42. vilken är din högsta önskan?
att hitta en kille som jag verkligen trivs med!

Bloggtips :)

Tänkte tipsa om bra bloggar (enligt mig) och såna bloggar som jag läser. Följ  gärna! :)

http://jvjulia.blogg.se/

http://sianrudderham.blogg.se/

http://vendelatiderman.devote.se/

http://www.nattstad.se/moalundman

http://www.nattstad.se/hholm

http://elinbilker.blogspot.se/



sen finns ju såklart Kissies, fokis, kenzas och blondinbellas bloggar osv. 

Det fuuunkar :D

Sådär ja, nu kan jag lägga upp bilderna! Dock har jag minst hundra till, men jag sparar dem ;)






Pictures from today!

Hej! Det har varit en lugn dag idag, men den var faktiskt väldigt tråkig :/ Vi började kl. 08.15 med dragkamp och sedan fortsatte vi ut i skogen, med paddling, allemansrätt, tältuppsättning, knopar, staffet mm. Det regnade som tur var inte hela dagen, men det var fortfarande blött och kladdigt på marken. Hoppas att det blir bättre väder imorgon när vi ska åka ut till Ränneborg.

Tog iallafall massor med bilder från idag, men alla blir pyttesmå när jag ska ladda upp dem! -.-





Fest osv.

Halloj :) började skriva ett inägg igår, men jag kom på att jag hade alla bilder från kvällen på Julias mobil så det blev inget bloggande. Jag har fortfarande inte bilderna men jag tänkte att jag lägger ut dom senare. Festen blev iallafall jätte lyckad, med mycket skratt och mat :)
Först lagade vi tacos tillsammans och när vi hade ätit gick vi upp och pratade, öppnade paket och tjockade oss ;) Efter någon timme gick vi ut en stund för det blev så himla varmt inne. Vid ungefär tolv, halv ett åkte killarna hem och resten sov över hos mig. När vi vaknade gick vi ner och åt en rejäl frukost och sen satte vi oss vid tv:n och kollade på 90210 :) Vid halv tre åkte vi ner till Ränneborg för att kolla på p98:as fotbollsmatch och efter det cyklade jag och Clara hem till mig igen och fikade och kollade klart på 90210!

Skit mysig och rolig helg.

Hos Clara :D

Hejhej! Just nu ligger jag i Claras husbil och vi ska sätta på en film. Clara kom till mig vid ungefär sex och jag åt lite och sedan packade jag alla saker. Efter det drog vi till dollarstore och köpte chips och godis :P När vi åkte dit, märkte Clara att hennes sadelskydd hade lossnat under tiden hon cyklade :O Men vi hittade detn på vägen hem, haha ;) När vi kom till Clara fixade vi iordning i husbilen! bäddade osv. Vi har det iallafall jätte mysigt :)

Ha en bra fredagskväll :D


det där var mitt fel, hehe ;)

Sista riktiga skoldagen! :)

Hola! :) Idag var sista riktiga skoldagen i sjuan! Fett skönt att känna att man inte har några läxor eller något att tänka på, som har med skolan att göra! Så idag har vi städat ur skåpen, ordentligt, eftersom vi byter i åttan. På matten spelade vi kort hela lektionen och på spanskan var vi och kollade på niornas projekt som de har jobbat med under tre veckor. Känns verkligen att det börjar närma sig lov nu. nästa vecka har vi inga riktiga lektioner. På måndagen ska vi ha någon friluftsdag, med dragkamp osv, mot de andra sjuorna och på Tisdagen har vi ränneborgsdag, så det blir klasskamp där med i olika sporter t.ex fotboll, staffet, fri idrott och terränglöpning. På onsdag är det "Klassens dag" så vi ska hyra Kyrkans stuga och grilla, fika, paddla, fiska, bada osv !

Snart kommer Clara, sen ska vi åka till dollarstore och sen hem till Clara för att mysa och sova över :D

Jacob stack till Ica och köpte en vattenmelon som han åt på spanskan?

Super lugn skoldag!

hejsan! Ligger i sängen med datorn i knät och har precis ätit lite kvällsmat. Var och tränade vid fem till sju och vi var bara 4 pers på träningen. Fast det var en riktigt rolig träning, dock väldigt jobbig. Men det är ju nyttigt och bra :) Haft en super lugn och skön skoldag idag, nu i slutet! det börjar ju verkligen närma sig skolavslutning nu :D Vi rensade mest ut gamla böcker, kollade på film och gjorde andra roliga saker eftersom många av lektionerna var de sista för detta året. Sen slutade vi tidigare på de flesta lektionerna :) Efter skolan gick jag och Moa till stan och skulle kolla på liter saker till henne och sen gick vi in en snabbis på konsum och köpte godis, haha ;) fast det var en evigt lång kö, så det tog minst tjugo minuter. När vi väl hade kommit ut från affären såg vi att klockan var jätte mycket så vi fick skynda oss hem. Jag slängde på mig träningkläder och cyklade iväg till
I12 hallen.

känns som att mitt silvershampoo börjar göra lite skillnad iallafall :)
Ha en fin kväll !

Kvälls inlägg

god kväll ;) har precis borstat tänderna och lagt mig i sängen! Skrev ungefär allt jag hade att säga i förra inlägget, men jag tänkte ändå att jag skulle uppdatera, när jag ändå håller på :)
Det hade varit skönt att få vara ledig resten av veckan, men man får ju vara glad för det lilla man får! Känner verkigen, verkligen inte för att gå till skolan imorgon och det värsta är ju såklart att gå upp. Menmen, sånt är livet. Hoppas att alla har haft en bra nationaldag, godnatt :)


HAHA jag vet att jag är snygg osv ;)

Mysig kväll igår :)

hej och förlåt för dålig uppdatering :o Hann inte igår och orkade inte i förrgår kväll. Igår kväll var jag hos Julia med Moa och Emelie. Först gick vi ner på stan och kollade på balen, sedan köpte vi godis, pizza och läsk och åkte hem till Julia. När vi hade ätit grillade vi marsmellows och åt godis.. vi skrattade jätte mycket, men hade även allvarliga samtal, hehe ;) Nu sitter jag i sängen och kollar på 90210 med Julia och vi har ätit upp det sista godiset. Moa var också här innan och vi testade olika frisyrer till skolavslutningen. Super skönt att vara lediga idag. Väckarklockan ringde vid kvart i sex eftersom jag hade glömt att sätta av alarmet! Så jag vaknade och trodde att det var skola. När jag insåg att det inte var det, somnade jag om direkt och vaknade inte förens elva. sen åt jag en riktigt stor frukost, med bacon och ägg m.m.
Ska försöka blogga oftare :) Have a nice day!!

Hejhej :)

Nu har jag satt mig i sängen med mjukiskläderna på och ska börja kolla på 90210 säsong 2. har redan sett alla avsnitt men det var ett tag sen jag kollade på tvåan. Jag fick gå hem från engelskan idag, pga huvudvärk. På so:n slumrade jag till när vi kollade på film, så det var på ett sett skönt att få gå hem lite tidigare. Fast huvudvärk är det absolut värsta jag vet, så då hade jag hellre stannat kvar i skolan! Senare måste jag verkligen öva på fysikprovet vi ska ha imorgon, men jag orkar verkligen inte det nu.

gör ett inlägg ikväll! :)

Ullared och massa paket :D

Hejsanhejsan :) det blir ett sent inlägg idag, men jag har verkligen inte haft någon tid över! Jag väcktes vid ungefär 8.00 när familjen kom in och sjöng och lastade på med MASSOR av paket :) sen hade Filip gömt sitt oaket, så jag fick leta med hjälp av ledtrådar. Vi böjrade få bråttom, så vi skyndade oss att äta frukost och sedan körde vi iväg till Julia. Jag hade såklart ingen aning om vart vi skulle sen, men alla andra i bilen visste! Det var en lång biltur, men målet blev Ullared, där jag sedan fick öka högen med pressenter! Jag köpte massor med saker, från kläder, parfym och underkläder, till filmer och bikini osv. Vi hade supermysigt! jag är verkligen jätte nöjd. Sen vid fem åkte vi hemåt och alla var sjukt trötta. Vi släppte av Julia och handlade lite korv. Ingen orkade mer än så, så det blev fransk hotdog och sedan tårta :) runt tio tiden kom vi på att jag hade fått örhängen, men att två av mina fem hål hade växt igen. Så mamma tog en nål och tryckte genom örat, jag började bli snurrig och trodde att jag skulle kräkas, så ont gjorde det! Men nu sitter iaf fem örhängen i öronen igen! SJUKT underbar dag!
Godnatt!

Sushi ...

Skriver lite kort om kvällens måltid. Min mamma älskar verkligen sushi, men eftersom alla andra i min familj tycker att det är skitäckligt, äter vi det aldrig. Idag skulle pappa tydligen vara lite snäll, så hon fick göra sushi. Jag har ätit det förut och tyckte att det var HELT OKEJ! Så jag gjorde inga större väsen av mig, utan hjälpte istället mamma i köket. Efter ungefär en halv timme kände jag hur jag började må sjukt illa och jag kunde inte vara kvar i köket. När maten väl serverades fick jag inte ner mer än en sushi bit, knappt det. Det gick inte!  varje gång jag försökte, tog det emot och jag började må illa igen. Helskumt! Så jag fick leva på grönsaker, men det var gott det med och jag blev proppmätt, så jag överlevde ändå ;)

SNART 14!

Tjenahallåhej :) Nu har jag precis kommit hem efter en super mysig dag hos Julia! Känns som att jag bor där nuförtiden, haha ;) Höjdpunkten på dagen var den sjukt bra filmen, men allt har varit toppen. Nu sitter jag i min fåtölj och taggar ;) Imorgon är den stora dagen äntligen här och jag hör hur det tisslas på undervåningen... Jag vet inte vad vi ska hitta på än, det brukar bli en överraskning, men jag vet inte. Någonting ska vi iallafall göra. Tiden har gått så otroligt fort! Det kändes som det var för en vecka sedan det låg 7dm snö på marken och var -15 grader kallt. Det mest lustiga är att det känns som att det har varit sommar mellan snön och nu. Förra veckan var det 25 grader och strålande sol. Nu är det inte på långa vägar lika varmt. Jaja, ska ändå bli super imorgon. Att fylla år är alltid lika kul, spelar ingen roll om man är 5 eller 14. Fortfarande samma känsla i magen, när man ligger där på morgonen och låtsas sova, eller när det är OMÖJLIGT att somna kvällen innan och hur höjdpunkten är alla paketen osv. Fast jag tycker verkligen om allt! Att bli firad och känna att det är ens egna dag. Jag tror att de flesta håller med mig om det :D
Snart ska vi äta och sen vill jag bara slänga mig i sängen och försöka sova, så att det blir morgon snart! Ha en bra Lördagskväll!
Hahaha, sjuk bild från skolan osv . Har ingenting med saken att göra menmen...

Soul surfer!

SHIT! Precis kollat klart på bästa filmen på länge. Den hette Soul surfer och rekommenderas starkt! Filmen handlar om en tjej som bor på Hawaii med sin familj och kompisar. Att surfa är hennes liv och hon är grym på det. Sen en dag kommer en haj och biter av hennes arm. Hon överlever, men får det jätte tufft och kämpar allt hon kan för att kunna surfa igen. Sjukt alltihop! Det mest fantastiska är att allt har hänt på riktigt! När filmen var slut kom massor med videos på den riktiga tjejen som hade råkat ut för exakt samma sak och allt på filmen stämde med videorna! SJUKT alltså!
Bild på den riktiga tjejen som blivit av med sin arm!

Godmorgon :)

Hej hej! sovit som en gris inatt, och himla skönt var det! Gick upp för ungefär  en kvart sen för att göra mig iordning och sedan sticka till Julia :) Igår hände mycket konstiga saker! just so you know that, haha;) Skriver senare :)
Sjukt sant, det som står på bilderna!
,

Fredag :D

Hallåhallå :) Nu har jag lagt mig i sängen och tänkte blogga en snabbis innan jag somnar!
Pappa kom hem vid sex tiden och jag såg honom inte mycket, innan han försvann upp och somnade, haha ;) Efter någon timme satt jag fortfarande vid tv:n och en nyvaken pappa kom ner för trappan. Jag erbjöd mig att börja med maten, men han föreslog att vi skulle handla pizza istället. Så så blev det :) När varken jag, pappa eller Filip knappt orkade ställa oss upp, nästan kröp vi mot soffan och kollade lite på Let´s Dance. Sedan skulle Filip och pappa sätta på Hamilton, eller vad filmen nu heter, men det tog en evig tid, så jag somnade i soffan. När de väl fick igång filmen var ljudet super högt och jag vaknade med värsta rycket, hehe ;) Iallafall så orkade jag inte kolla på filmen så jag gick upp istället. Nu ligger jag och smsar med Julia... Har fortfarande sjukt ont i magen, men jag tänker knappt på det längre.
Jaja, Godnatt! :)

Ghost whisper!

hej! sitter fortfarande i soffan och har gjort ingenting sen jag kom hem :) Jag har precis kollat klart på Ghost whisper och innan det gamla 90210 avsnitt:D Vet verkligen inte vad jag ska skriva om nu, eftersom jag inte hargjort nåt idag. Lägger ut lite bilder från allt möjligt istället:)

Ont i maaagen ;o

Hejsan ! Glömde blogga igår kväll, haha ;) menmen, precis kommit hem från skolan.. gick hem i regn :S Sen såklart så hade jag ju glömt nyckeln in, så jag fick sätta mig på trappan och vänta på Filip! Nu känns det sjukt skönt med helg och jag har bara roligheter framför mig. Två, snart en dag kvar tills jag fyller :D Sista lektionen hade vi idrott och jag fick otroligt ont i magen, så jag kunde inte vara med. Tydligen ska vi få Åsa i idrott, istället för Fredrik. Både bra och dåligt... Nu iallafall så ska jag ta mig något att äta och sätta mig vid tv:n. mysigt när det är piss väder! :)

Have a nice Friday !!

lovisalarss

It´s never over, untill you stop trying!

RSS 2.0