Summer

Hur kan man längta efter något så otroligt mycket? Alla varma dagar på stranden, grillkvällar, shorts och linne, ljust hår, att gå barfota i gräset, när det aldrig blir mörkt, bad, solbrända ben, fräknar, allt det där som banker skiten ut vintern totalt! Jag vill aldrig mer se snö så jag ber till Gud att den inte kommer tillbaka. Jag önskar att det var sommar året om och det säger jag inte bara för att jag är trött på kylan. Visst, julafton och nyår är roligt, men två dagar kan omöjligt slå så många månader! Det är inte ens värt det.
Tiden går så otroligt sakta just nu och jag hatar det!

Why so hot?

YOLO

Alltså jag har tänkt, tänkt riktigt mycket! Jag funderade på just rubriken. YOLO .. Enda sedan detta så uttjatade uttryck kom har jag bara stört mig. Varför? Visst, kanske för att det nämndes i varenda mening, men vafan .. Det stämmer ju? Det är ju något av det bästa uttryck man kommit på? You only live once! Det är ju så .. Varför tar man inte vara på livet och gör alla galna saker som man bara har i sitt huvud? Varför inte bara göra det? Är det meningen att man ska gå runt hela livet och oroa sig över vad alla andra tycker eller om man gör bort sig? Vi är döda om några årtionden ändå, så varför hålla inne allt? Jag är själv en osäker och blyg person, som helst inte tar för mig så mycket. Men jag har verkligen dunkat mig själv i huvudet några gånger. Livet är för kort för att gå runt och fundera en massa ..
Gillar du någon, säg det!
Tycker du någon är snygg, säg det! Vad är det värsta som kan hända? Alla blir glada över att få komplimanger!
Känner du för att ställa dig på matbordet och sjunga nationalsången, gör det då! Det ger bara folk ett gott skratt och ett minne för livet!

Jag tror att allas dröm är att kunna leva livet fullt ut och våga bjuda på sig själva, så varför inte göra det? Vilken dag som helst kan vara ens sista så ta vara på tiden! Livet är för kort för att vänta och ångra allt man gjort och sagt, man får lära sig att gå vidare!
Jag har verkligen fått en tankeställare, det är ju nu eller aldrig.

Dinner!

Hemkommen från träning, målvakt för första gången på flera månader! Det gick helt okej, men jag kände direkt hur ovan jag var. Efteråt blir man iallafall blå och fin! Det är bra, så man ser att man har kämpat.
När jag kom hem var våra grannar på besök och vi ska snart äta! Doften av ny lagad mat efter träning slår det mesta.

Ni får ha det så bra så länge och svaren på frågestunden kommer snart, men fortsätt fråga!

Vi ba myser!!

Hos min sjukling!

Precis slutat efter två idrottpass! Först dans, som bestod av aerobic och styrka, sedan idrott, som bestod av spökboll och staffet. Efter det åkte jag direkt till Julia, som jag saknat enormt! Vi sitter nu och kollar på film och ska snart beställa kebabtallrik!
Det är iallafall skönt att vara frisk igen!

Goodnight

Säger godnatt till min feber och godmorgon till skolan .. Känns faktiskt rätt bra att gå dit imorgon, ingenting är värre än att ligga i sängen och glo hela dagen! Dessutom slutar vi vid halv elva imorgon, så det som står på schemat är dans, sen idrott! Chillidill!
Har iallafall precis skypat med Willie och ska nu nana.

Godnatt, fortsätt ställa frågor!

Frågestund!!!

Kör på en frågestund! Om ni undrar något, vad som helst, kvittar hur dumma frågor ni har, så fråga! Jag svarar på precis allt! Svaren kommer i ett videoinlägg! Ni kan vara anonyma.
Fråga på nu :)

Ny header

Detta får duga tills vidare!

Justin Bieber!

Kommentarer:

Jessi

Hej, skulle du kunna göra ett inlägg om Justin Bieber?
Typ åsikter och lite annat?

Kram


Svar: klart jag kan :)

Hm.. Jag kan säga direkt att han inte är något för mig, inte alls faktiskt! Jag har inget emot honom egentligen, jag orkar bara inte med hans fans, som alltid ska försvara allt han gör och som står och lipar så fort de ser hans namn. Allt går till överdrift! Killen kan sjunga, han skriver bra låtar, lyssna gärna på hans musik, det är inte det jag menar! Men man kan ju inte gå och bli kär i honom? Han kan ju inte bli personen som betyder mest för någon, när man aldrig ens har träffat honom? Det är just detta jag inte orkar med .. Varför måste man kallas något speciellt för att tycka om en artist? Beliebers? Sånt får mig att vilja kräkas! Jag ska inte dra alla över en kam, vissa gillar hans låtar och lyssnar på hans musik, måttligt! Men det är så många som i stort sett skulle dö för honom och jag fattar det inte? Det är så lätt att ta en bild tillsammans med ett cancersjukt barn och gråta lite inför kameran, men det gör väl inte honom till den mest omtänksamma personen i världen? Ingen vet ju egentligen hur mycket han bryr sig? Aldrig tänkt på att detta gör honom mer känd? Att det är därför han gör så? Jag vet inte, han kanske verkligen är en sån bra person, men ni känner honom inte, ni har aldrig pratat med honom, så ni vet inte heller, inte egentligen!
Men, som sagt, killen kan sjunga, inget snack om den saken!

Enligt mig så är de bästa låtarna han gjort "that should be me" och "be alright", men jag har långt ifrån lyssnat på alla! Grejen med hans låtar är att jag tröttnar på dem efter max en vecka .. Antar att det beror på att alla spelar dem överallt och hela tiden.

Hoppas det var ungefär det du ville veta, annars är det bara att fråga mer :)

Nu kör vi!

Jag skrev tidigare att jag funderade på att ta en paus .. För ungefär fem minuter sen bestämde jag mig för att skita i den pausen. Jag gillar att blogga och en söt tjej fick mig att ändra mig, länkar hennes blogg längst ner .. Men jag tror att jag behöver en liten förändring, något som ger mig själv en ordentlig spark i rumpan! Så jag tänker byta header och hålla mig mer till något ämne att blogga om, så jag själv tycker det är intressant att skriva!
Jag hoppas verkligen att en ny taktik ska fungera! Nu kör vi!!

http://linneasimonsson.devote.se/

Sjuk

Löööördag

Förlåt för dålig uppdatering.. Har suttit flera gånger med blogg appen uppe, men jag vet inte vad jag ska skriva om längre, så jag lät bli.. Vi får väl se hur det blir framöver, kanske tar en paus ..

Ny vecka, nya tag!

Söndag

Sitter och pluggar biologi.. Har prov på tisdag! Såfort jag gjort klart det ska jag träffa Julia! Vi ska ha en myssöndag och avsluta veckan på bästa sätt.

Hoppas alla haft en bra vecka :)

Kalas

Släkten var nyss här och firade pappa, så nu är det helt avklarat! Alltid mysigt att träffa alla eftersom det inte händer så ofta längre!

Nu ligger jag iallafall i sängen och lyssnar på musik och smsar och lite.. Bra lördag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3559508/images/2013/pic_50fb229cddf2b30b8e91ec74.jpg" class="image">

Prima

Hero- cover

Lyyyxx

Pappa fyller år, så vi lyxade till det lite..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3559508/images/2013/pic_50f9d47cddf2b30b31eb8875.jpg" class="image">

Mys såhär på kvällen!

Precis hemkommen från rolig träning och sitter nu framför tvn med toast och oboy! Cooozy :3

Redo to kick some asses!!

👌

Match

Ska strax börja packa inför match mot Bankeryds 97or! Vi spelar hemma så det är skönt. Hade verkligen inte orkat åka till Jönköping idag, är sjukt trött eftersom jag hade den värsta migränen jag någonsin haft igår och den gick inte över förrän klockan tre på natten, så då somnade jag med kläder och smink på! Usch, det var de värsta jag varit med om. Aja, nu har jag lite bråttom, skriver ikväll!

New hair?!?

Jag gjorde ju ljusa slingor och klippte av en bit av håret igår! Blev faktiskt ganska nöjd vilket jag nästan aldrig blir efter klippning! Resultat blev såhär..

Samma varje vecka

Upp tidigt, klä på sig, sminka sig, platta håret, äta frukost, cykla till skolan, dö.

Bara en förändring idag! Efter skolan ska jag klippa och slinga mitt hår på Me & you! Så himla skönt, har inte klippt mig hos frisör sen jag var fem, mamma har alltid gjort det! Men måste dra, ha det!

#him

I've been dying everyday, waiting for you

Explain

Så, nu har jag lite mer tid! Så jag tänkte förklara lite bättre vad jag har sysslat med! Igår kom Julia, Matilda och Hanna hem till mig, eftersom vi fyra tjejer ska åka till Åre i en vecka tillsammans så vi ville lära känna varandra bättre! Det var super kul och det flöt på hur bra som helst! Det kommer nog bli en kanon vecka! :)

Idag har jag och tre tjejer till och Filip med kompis, varit barnvakt åt massor med småungar på Ing2! Det var nämligen julgransplundring och det vuxna var på undervåningen och lämnade därför sina barn där uppe med oss! Det gick jätte bra, alltså lätt förtjänta pengar! Så detta är vad jag har gjort i helgen!

Hoppas alla haft det fint :3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3559508/images/2013/pic_50f1df08e087c35d6050fd45.jpg" class="image">

Truetrue

Barnvakter!

Let's be barnvakter på regementet och tjäna 600 kronor! #uppochner

Barnvakter!

Let's be barnvakter på regementet och tjäna 600 kronor!

Myskväll på g

Berättar mer senare!

Depp inlägg!

Hatar såna här inlägg, men det är så sant så jag känner mig tvungen.. :(

Så let's spamma With feelings...

My day

Torsdag igen! Det går så sjukt fort allting! Känns som igår det var nyårsafton! Men det är egentligen bara positivt att skoldagarna går fort och nu är det bara fredagen kvar som är hyfsat chill. Så så är det.
Efter skolan har jag bara slappat, mest lyssnat på musik, eftersom jag fått spotify premium nu! :D och mycket mer gjort kommer jag nog inte få idag, för jag känner mig helt slut! Det har varit så himla mycket träning nu, cuper och smålandsläger och matcher och allt vad det är! Så det var skönt att bara vara hemma nu!

Bilden är från idag på syslöjden liksi

This is what we call "åhnej"

Min gris fyller år!

Idag fyller min fina vän hela femton år, sjukt att tiden går så fort, eller hur!? Det är redan två år sen jag träffade dig! De två bästa åren!

Efter skolan åkte vi iallafall till Lilla Caféet och fikade och mös i några timmar! Vi ska fira henne mer på fredag! Men grattis Mumin, älskar dig!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3559508/images/2013/pic_50edbe13e087c32c32dea595.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3559508/images/2013/pic_50edbe18e087c32be2f2dd47.jpg" class="image">

Morning

Jan. 08, 2013

Första skoldagen

Kom precis hem från första dagen i skolan 2013! Det var faktiskt helt okej! Lektionerna är inte fullt så hemska som innan och dagen gick ganska fort! Lite nya lärare har vi fått och även lite schema ändringar! Men nu ska jag gå och mjölka min kossa. Hejs,

Mot skolan

 

School tomorrow

Jag känner nu hur skönt det är att slippa skolan! I slutet på sommarlovet kan jag erkänna att man saknar det lite, men nu vill jag bara dö.. Lovet har gått alldeles för snabbt och jag känner mig inget sugen på att gå upp tidigt imorgon och gå till skolan! Usch jag hatar det här.. Skulle gärna spola tillbaka tiden lite! Lovet har iallafall vart grymt!
Let's gå och duscha!

Frågor och svar

Frågor och svar

Me & you

Sitter på firsörsalongen Me & you och väntar på Julia ska bli klar! Hon slingar nämligen håret! Senare ska vi leta praoplats och fika lite!

Ha det bra! :)

...

Hemma!

Har precis kommit hem efter en lång resa från Falun! Mitt lag har spelat grymt och den här cupen har gett oss så sjukt mycket! Vi vann alla matcher och gick vidare direkt till A- slutspel. Där spelade vi mot Stockholms bästa 98 tjejer och spelade även denna matchen skitbra! Det var lika, men de sista 30 sekunderna gjorde de mål och vann! Det var såklart surt men vi är ändå sjukt nöjda! Det kommer bli hur skönt som helst att sova i sin egen säng inatt!

Hoppas alla haft det bra!

On our way

Sitter nu i bussen på väg mot Kopparcupen tillsammans med mitt lag, pojkar 98 och 96! Som jag skrev igår väntar nu en sju timmar lång resa och vi är reden uttråkade...

Godnatt!

Lägger mig i sängen och fasar för morgondagen! Okej va? Nej, men jag ska gå upp vid halv sex för att vid sju ge mig av mot Falun tillsammans med halva Eksjö. Alla ebk:s handbollslag ska nämligen på cup, Kopparcupen, som den kallas! En sju timmar lång bussfärd väntar, följt av klassrumsliv, små planer, lagkänslor, bad, cupmat och sist, ännu en sju timmars resa hemåt! Det låter ju lockande .. Om jag var ironisk eller inte där, kommer ni aldrig få reda på! ;) okej, jag är nog lite trött.. Nattinatt!

mitt 2012,

 
 JANUARI
 
 
 
FEBRUARI
 
 
 
 
 
 MARS
 
 
 
 
APRIL
 
 
 
 
 
 
MAJ
 
 
 
 
 
JUNI
 
 
 
 
 
 
JULI
 
 
 
 
 
AUGUSTI
 
 
 
 
 SEPTEMBER
 
 
 
 
OKTOBER
 
 
 
 
 
NOVEMBER
 
 
 
 
DECEMBER
 
 

Words

Mer bloggande

Jag har fått mycket positiva kommentarer om att jag uppdaterar bra! Då har jag ändå bara haft Ipoden som inte haft något gratis internet, så jag har inte kunnat ta med mig den någonstans och bloggat därifrån! Nu kan jag det och därför kommer jag att kunna blogga ännu mer och kanske även lägga ut lite roligare bilder!

Så läs mycket för det kommer hända nya saker oftare :)

No one else can give me that feeling you do

Bloggar från min nya mobil

Skriver nu första inlägget från min nya iPhone! Känns sjukt skönt att slippa min skit HTC! En uppdatering behövdes verkligen!

Bloggar senare, hejs!

myskväääääll

sitter i soffan bredvid Clara, längst upp i huset och myser! Vi ska snart bädda och lägga oss i sängarna och kolla på någon film eller prata. Så godnatt :)

mysig dag i jönköping

mot jkpg

ska strax iväg till jönköping med Julia! Sitter och väntar på att de ska komma och hämta mig! Ska bli jätte mysigt och vi kände att vi ville hitta på något innan jag åker till kopparcupen, för efter det är ju lovet slut! Känns jätte surt, det har gått alldeles för fort!

Aja, nu måste jag gå och klä på mig!
Ha det bra!

Ivanhoe

enligt tradiotion sitter nu min familj och kollar på Ivanhoe och äter julgodis! Sjukt mysigt!

Igår var en bra kväll med trevligt sällskap och god mat! Det var jag, Julia, Axel, Kalle, Moa, Jacob, Oscar och Clara!

jag berättar mer om det senare, men jag vill inte missa Ivanhoe! En gång om året är alldeles för lite..

gott nytt år!

lovisalarss

It´s never over, untill you stop trying!

RSS 2.0